Warszawa, 25 sierpnia 2015 r. Po lipcowych upałach wielu z nas czeka na dojrzałe, sierpniowe lato. Ciepły, letni wieczór na działce czy balkonie chętnie spędzimy z talerzem własnoręcznie przyrządzonego posiłku. Warto
Informacja prasowaWarszawa, 17 września 2015Moda na BA!rdzo smaczne i pożywne gotowanieZ badań wynika, że na strony internetowe z przepisami i poradami kulinarnymi zagląda blisko 6 milionów polskich internautów. W ciągu dwó
Królowa wczesnej jesieni – jej wysokość śliwkaSoczyste i słodkie śliwki to jedne z tych owoców, bez których nie wyobrażamy sobie wczesnojesiennych przysmaków. Pyszne na surowo, jako baza przetworów czy ususzone w formie w
Informacja prasowaWarszawa, 1 marca 2017 r.Pusta lodówka, a za drzwiami gościeNiespodziewani goście i pusta lodówka? Jak wyjść z twarzą z takiej sytuacji? Przygotuj pyszne i proste brzoskwiniowe ciasto z patelni. Potrzebujesz
Warszawa, luty 2017 r.Aromatyczne ostatkowe menuPrzepis na zapiekane muszle z twarożkiem i buraczkiemOstatki wieńczące karnawał, to jedna z najlepszych imprez w roku. Hucznie świętujemy je w klubach, restauracjach
Informacja prasowaŁódź, 17 lutego 2017Przepis na gołąbki w liściach winogron w stylu orientalnymNiezwykle smaczną i lubianą w Polsce potrawą są gołąbki. To tradycyjne danie, popularne w krajach Europy Środkowej i Wschod
Chlebek dyniowy na jesienną szarugęChrupiąca skórka, puszysty środek i dyniowy aromat, a wszystko to w energetycznym, pomarańczowym kolorze. Chlebek dyniowy urzeka lekko słodkawym smakiem i długotrwałą świeżością. To ide
Pomidorki koktajlowe w towarzystwie koziego sera i czarnych hiszpańskich oliwek Składniki: 400 g pomidorów cherry, 16-18 czarnych hiszpańskich oliwek, 200 g łagodnego koziego sera,oliwa z oliwek, sól, czarny pieprz, świeża ba
Informacja prasowaPoznań, 24 lipca 2017 r.Bomba witaminowa, czyli przedurlopowa dieta koktajlowaWybierając się na upragniony urlop chcemy nie tylko odpocząć, ale również dobrze prezentować się w kostiumie kąpielowym. Jeśl
Informacja prasowaPoznań, 8 lutego 2017 r.Zdrowe sałatki z białą fasolą w roli głównejKalendarzowa zima powoli dobiega końca. To najwyższy czas, aby powoli przygotowywać się do wiosny. Pierwszym krokiem może być wprowad