Informacja prasowaWarszawa, 17 września 2015Moda na BA!rdzo smaczne i pożywne gotowanieZ badań wynika, że na strony internetowe z przepisami i poradami kulinarnymi zagląda blisko 6 milionów polskich internautów. W ciągu dwó
Informacja prasowaWrocław, 28 września 2016 Jesienne smaki Zamku Topacz – befsztyk tatarski z polędwicy wołowej z marynowanymi grzybami i piklowaną cebuląGrzyby to niewątpliwe jeden z największych przysmaków jesieni. Uwie
Chlebek dyniowy na jesienną szarugęChrupiąca skórka, puszysty środek i dyniowy aromat, a wszystko to w energetycznym, pomarańczowym kolorze. Chlebek dyniowy urzeka lekko słodkawym smakiem i długotrwałą świeżością. To ide
Aromatyczna, aksamitna zupa grzybowa – smak Świąt Bożego Narodzenia!Święta zbliżają się szybkimi krokami. Powoli zaczyna się okres bożonarodzeniowej gorączki, zakupów w amoku, nagle pojawiającej się potrzeby umycia oki
Prosty, szybki, pyszny i puszysty bezglutenowy tort z bitą śmietaną i owocamiZrobienie pysznego tortu w bezglutenowej wersji to naprawdę nic trudnego. Wystarczą dobre chęci, odpowiednie składniki i odrobina czasu. Kluczem do su
Informacja prasowaŁódź, 19 grudnia 2016Świąteczne menu z orientalnymi produktami Wielkimi krokami zbliżają się do nas Święta Bożego Narodzenia. Jakie potrawy w tym roku będą królowały na naszych stołach? W ten magicz
Marco Ghia, szef Akademii Kulinarnej Whirlpool i ekspert kuchni włoskiej, poleca swoje ulubione przepisy.SPAGHETTI ALLA CARBONARASkładniki:500 g spaghetti200 g guanciale (podgardle wieprzowe)4 jajka30 g startego sera pecorino
Błyskawiczny bezglutenowy deser biszkoptowy z miodem i owocamiSuper prosty, bardzo ładnie się prezentujący, błyskawiczny w przygotowaniu i oczywiście smaczny – taki właśnie jest bezglutenowy biszkoptowy deser z owocami z pon
Informacja prasowaWarszawa, 9 lutego 2017 r.Śniadanie – wykorzystaj kulinarną mocTwoje śniadanie nie musi być monotonne. Jeżeli ugotowałeś dzień wcześniej za dużo makaronu, możesz wykorzystać go do przygotowania pożyw
Marco Ghia, szef Akademii Kulinarnej Whirlpool, ekspert kuchni włoskiej i mistrz kulinarnego recyklingu, podpowiada jak sprytnie wykorzystać resztki jedzenia, by nie zmarnował się ani okruszek.ZAPIEKANKA MAKARONOWASkładniki:500