Informacja prasowaPoznań, 22 września 2016 rokuPrzepis na herbaciane ciasteczka z nutą jaśminuTo, co charakteryzuje jaśminową zieloną herbatę to wspaniały zapach, złoty kolor i wiosenny delikatny smak. Trunek kiedyś pity
Informacja prasowa7 listopada 2016Kuchnia wegańska – z miłości do jedzeniaDieta wegańska to ścisła odmiana wegetarianizmu. Jak się okazuje stosują ją nie tylko zapaleni obrońcy praw zwierząt, ale i osoby, które chcą p
Informacja prasowaPoznań, 9 grudnia 2016 rokuŁosoś wędzony aromatem herbacianymŁosoś to jedna z najtłustszych, ale też najzdrowszych ryb. Zawiera rzadko spotykany zestaw unikalnych wartości odżywczych. Ryba ta bogata jest
Informacja prasowa: Sedar S.A.Grudzień 2015Kurczak korzenny na Boże Narodzenie z mandarynkamiZbliżające się święta Bożego Narodzenia to wyjątkowy czas, również ze względu na kulinarne tradycje. Niepowtarzalne smaki, na k
Informacja prasowaŁódź, 25 stycznia 2017Zupne koktajle – pomysł na noworoczną dietęPoczątek roku to dla wielu z nas czas pełen postanowień, które najczęściej związane są z dietą i aktywnością fizyczną. Najlepszym
Informacja prasowaWarszawa, 26 marca 2015Wielkanoc w bakaliowych smakach – PRZEPISYWielkanocny pasztet z żurawinąSkładniki:• 1 kg łopatki wieprzowej lub karczku• 500 g wątróbki wieprzowej• 4 nieduże marchewki
Informacja prasowa13 lutego 2017 r. Finger food – przyjęcie na stojącoW Polsce coraz częściej organizuje się przyjęcia, podczas których goście nie siedzą przy stole, ale stoją w grupkach, rozmawiają i sączą drinki. Po
Sałatka z ciecierzycy z papryką, tuńczykiem i hiszpańskimi oliwkamiSkładniki: 2 szklanki gotowanej ciecierzycy, 2 pieczone czerwone papryki, 16 czarnych lub zielonych hiszpańskich oliwek, 1 lub 2 puszki tuńczyka w oliwie z oliw
Kawowe desery na Dzień MatkiJuż od stu lat najważniejszymi bohaterkami 26 maja są mamy. Obchodzone od 1914 roku święto to okazja do wyrażenia miłości i wdzięczności poprzez proste gesty. Podpowiadamy, jak przyrządzić smak
Rolada drobiowa z brokułami i aldameremPrzepis poleca Robert Muzyczka, szef kuchni Dworu Korona KarkonoszySkładniki:• 2 filety z kurczaka• ½ świeżego brokułu• 200 g sera Aldamer MSM Mońki• 2 łyżki oleju rzepakowe