Informacja prasowa Warszawa, 24 listopada 2016Przychodzi do Ciebie weganin na kolację…Kiedy organizujemy przyjęcie dla najbliższych często zastanawiamy się jakimi smakołykami ich ugościć. Długo przed umówionym spotk
PRZEPISY ROBERTA SOWY Z OLEJEM RZEPAKOWYMWOLNO PIECZONY UDZIEC JAGNIĘCY MARYNOWANY W OLEJU RZEPAKOWYM Z TYMIANKIEM, CZOSNKIEM, CHILLI I ROZMARYNEM PODANY Z SOSEM MAROKAŃSKIM I KOLOROWYMI SZPARAGAMI Składniki dla 4 osób:1 kg udź
Fusilli z karczochamiSkładniki:• 200 g makaronu Malma Fusilli• Pół słoika serc karczochów• Pół słoika suszonych pomidorów w oleju• 25 g szynki parmeńskiej• Oliwa extra virgin• Sól, pieprz• 25 g rukoli�
Ślimaczki z tortilli z sosem koperkowymSzybkie i proste w przygotowaniu, a jednocześnie lekkie i wyśmienicie smakujące.Oto przepis na pyszną przekąskę – idealną na karnawałowe przyjęcie lub po prostu, gdy mamy ochotę na
V. Sałatka z ziemniaków do grillowanych kiełbasekInspiracja zaczerpnięta z bloga www.kuchniaipodroze.blogspot.com. Do przygotowania sałatki idealnej do grillowanych kiełbasek zaprasza Zakład Przetwórstwa Mięsnego Hańderek, p
Informacja prasowaPoznań, 28 lipca 2016Dressing – nieodzowny element każdej sałatki Sałatki stanowią bardzo smakowite urozmaicenie codziennej diety. Przyrządzenie ich jest prostei nie wymaga skomplikowanych, kulinarnych umi
IV. Wypasiony krem z porów i ziemniaków ze śmietaną PolskąSkładniki (na 4 porcje):– 2 pory pokrojone w plastry– 500 g ziemniaków obranych i pokrojonych w kostkę– 200 ml śmietanki Wypasionej 30% Mlekovita,
Marco Ghia, szef Akademii Kulinarnej Whirlpool, ekspert kuchni włoskiej i mistrz kulinarnego recyklingu, podpowiada jak sprytnie wykorzystać resztki jedzenia, by nie zmarnował się ani okruszek.ZAPIEKANKA MAKARONOWASkładniki:500
Informacja prasowa21 kwietnia 2015 r.Zupa z soczewicy nie jedno ma imięSmaczna, zdrowa i idealna do eksperymentów kulinarnych – soczewica na stałe weszła do naszego menu. Wystarczy odrobina fantazji i zupa z soczewicy z serii
19.10.2016, WarszawaInformacja prasowaKiedy każdy posiłek to nie lada wysiłekBrakuje Wam pomysłów na zachęcenie niejadka do przełknięcia kolejnej porcji obiadu? Zdradzimy Wam kilka naszych sprawdzonych trików, dzięki któr