Informacja prasowa: Sedar S.A.Październik 2015Jesienne smaki!Pieczony Kurczak Zagrodowy z dynią, pomidorami i masłem szałwiowymGdy na zewnątrz robi się szaro i ponuro, w kuchni warto sięgnąć po… kolorowe skarby jesieni!
Sałatka cesarska z czarnymi hiszpańskimi oliwkami Składniki: 20 czarnych hiszpańskich oliwek,4 obrane ząbki czosnku, 3 łyżki soku z cytryny,6 filetów anchois, 2 łyżki musztardy Dijon,2 łyżeczki sosu Worcester, 1 główk
Bielsko-Biała, dn. 4 grudnia 2014 r.Kruche ciasteczka na święta!Na święta najczęściej przygotowujemy okazałe tradycyjne ciasta – pierniki, makowce i serniki, które stanowią nieodłączny element wigilijnego stołu. Jeśli
Błonie, 24 maja 2017 r.Informacja prasowaGrillowy must have, czyli kechup… z musztardą od DawtonySłoneczna pogoda, wolny dzień i grupa przyjaciół to idealny przepisna udanego grilla. Nieważne gdzie: w ogrodzie, za miastem
Koktajl śliwkowy „Jesienne zdrowie”Jesień idzie, czas na koktajl z suszonych śliwek, który będzie owocowym wspomnieniem lata w nadchodzące coraz chłodniejsze dni. Jest lekki, smaczny i bardzo zdrowy- idealny na śniadanie,
Rolada drobiowa z brokułami i aldameremPrzepis poleca Robert Muzyczka, szef kuchni Dworu Korona KarkonoszySkładniki:• 2 filety z kurczaka• ½ świeżego brokułu• 200 g sera Aldamer MSM Mońki• 2 łyżki oleju rzepakowe
Informacja prasowaPoznań, 21 września 2016 r.Pomysł na drugie śniadanie do szkoły – jak zachęcić dziecko do porzucenia słodyczy na rzecz pełnowartościowego posiłku?Niezwykle ważnym posiłkiem, który dostarcza dzieciom
Nie tylko na przystawkę – Wołowina w occie balsamicznym z domowymi chipsamiOcet balsamiczny należy do tej kategorii sosów, które niespodziewanie dobrze smakują z wieloma całkowicie różnymi produktami. Jednak jego zrówn
Informacja prasowaPoznań, 3 sierpnia 2017 rokuIdealny przepis na fasolowe brownie z malinami i z… dodatkiem herbaty!Sezon na maliny trwa! Ich walory smakowe są niepowtarzalne, a mnogość zastosowań w kuchni pozwala na niemal
Informacja prasowa21 kwietnia 2015 r.Zupa z soczewicy nie jedno ma imięSmaczna, zdrowa i idealna do eksperymentów kulinarnych – soczewica na stałe weszła do naszego menu. Wystarczy odrobina fantazji i zupa z soczewicy z serii