Informacja prasowaWarszawa, 25 stycznia 2017 r.Pyszności z jednego garnkaGęste, esencjonalne i aromatyczne. Dania jednogarnkowe to tajna broń każdego domowego kucharza. Doskonale sprawdzają się jako pożywne śniadanie, wyśmi
Pyszny lekki tort orkiszowy z puszystym kremem z ricotty i chrupiącymi puffingowanymi wiśniamiOto przepis na wyśmienity a jednocześnie lekki tort czekoladowo – wiśniowy. Tort nie zawiera białej mąki pszennej i ma obniżoną z
10 sierpnia 2015 r.Odczarowujemy warzywaPomidory, ogórki, buraki, papryka – warzywa zdecydowanie powinny być obowiązkowym składnikiem naszych posiłków. Bogate w witaminy i związki mineralne korzystnie wpływają na nasz
22.12.2016, WarszawaInformacja prasowa Tuńczyk na Święta – pyszna włoska inspiracjaGorączka przedświątecznych przygotowań pochłonęła nas na dobre. Prezenty, zakupy, choinka, wypiekanie pierniczków, lepienie pierogów,
Informacja prasowaWarszawa, 18 sierpnia 2017Letnie spotkania z przyjaciółmi, pomysły na dania które skradną serca gości Letnie spotkania z przyjaciółmi najlepiej smakują podczas odkrywania nowych, kulinarnych smaków. Wspó
Drugie śniadanie dla dziecka do szkoły.Kilka inspiracji dla rodziców.Dieta polskich dzieci nie jest doskonała, większość jada tylko kilka produktów z piramidy zdrowego żywienia, które nie są w stanie zaspokoić potrzeb ży
Gazpacho z zielonymi hiszpańskimi oliwkami Składniki: 1 kg dojrzałych pomidorów, 1 zielona papryka, 10-15 posiekanych zielonych hiszpańskich oliwek, 1 ogórek, 6 łyżek stołowych oliwy z oliwekz pierwszego tłoczenia, mała c
Informacja prasowaPoznań, 28 lipca 2016Dressing – nieodzowny element każdej sałatki Sałatki stanowią bardzo smakowite urozmaicenie codziennej diety. Przyrządzenie ich jest prostei nie wymaga skomplikowanych, kulinarnych umi
Sałatka z ciecierzycy z papryką, tuńczykiem i hiszpańskimi oliwkamiSkładniki: 2 szklanki gotowanej ciecierzycy, 2 pieczone czerwone papryki, 16 czarnych lub zielonych hiszpańskich oliwek, 1 lub 2 puszki tuńczyka w oliwie z oliw
Inspiracje kulinarneWarszawa, 1 grudnia 2015Ślimaki z ciasta francuskiego z migdałamiPrzygotowując słodkości warto pamiętać, że niesamowity smak i przyjemność z jedzenia nie zawsze muszą wiązać się z rezygnacją z cenn