Informacja prasowaPoznań, 11 sierpnia 2016 rokuBoski podwieczorek? Tarta malinowa z herbatą!Niewątpliwą zaletą okresu wakacyjnego są pyszne sezonowe owoce, na które często czekamy cały rok. Dojrzałe i soczyste dary natury
Niebanalne pomysły na danie z grilla!Sezon grillowy zachęca do kulinarnych eksperymentów na świeżym powietrzu. Marka Jan Niezbędny przygotowała kilka prostych, ale oryginalnych przepisów, które możemy zaskoczymy naszych goś
29.09.2016, WarszawaInformacja prasowaSmaczny powrót do szkołyRok szkolny rozpoczął się na dobre. Książki skompletowane, zajęcia pozalekcyjne wybrane. Aby nasze dzieci miały siłę do nauki i energię do radosnego rozrabian
Marco Ghia,szef warszawskiej Akademii Kulinarnej Whirlpool i ekspert kuchni włoskiej, poleca:CIASTO ZIEMNIACZANESkładniki:• 1 kg ziemniaków• 80 g masła• 80 g startego parmezanu• 2 jajka• 120 g prosciutto crudo alb
Informacja prasowaWarszawa, 24 października 2016Pomysły na rozgrzewające jesienne śniadania Śniadanie to najważniejszy posiłek dnia. Kiedy poranki stają się coraz chłodniejsze powinniśmy przywiązywać do niego szczególn
Informacja prasowaWarszawa, 26 marca 2015Wielkanoc w bakaliowych smakach – PRZEPISYWianek migdałowy z rodzynkamiSkładniki:Ciasto:• 40 dag mąki• 1/2 szklanki cukru• 125 g masła• 3 dag drożdży• 1/2 szklank
Warszawa, wrzesień 2016 r.Słodkie a’la tiramisu z żurawinąZe śmietaną, owocowy, czekoladowy, a może z nutką pikanterii? – desery zaskakują smakiem i propozycjami podania. Wybór przekąski często zależy od dostępnośc
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, marzec 2013 r. Kajmakowa WielkanocRodzinne spotkania przy Wielkanocnym stole to czas kiedy potrawy nabierają wyjątkowego znaczenia. Smak i zapach domowych specjałów potrafi pozostać w pamięci n
Informacja prasowa – Fit&Easystyczeń 2016Zdrowie i wyjątkowy smak? Naturalnie!Aromatyczny podwieczorek, czyli pieczone Kalerosse™ z czosnkiem i parmezanemZimą szczególnie warto zadbać o wartościową dietę, któ
Szybkie i proste w przygotowaniu, a jednocześnie lekkie i wyśmienicie smakujące.Oto przepis na pyszną przekąskę – idealną na karnawałowe przyjęcie lub po prostu, gdy mamy ochotę na „coś na ząb”. Smacznego!Pomidory n