Marco Ghia, szef Akademii Kulinarnej Whirlpool, ekspert kuchni włoskiej i mistrz kulinarnego recyklingu, podpowiada jak sprytnie wykorzystać resztki jedzenia, by nie zmarnował się ani okruszek.ZIEMNIACZANE KULECZKI Składniki:50
Poznaj 3 sekrety udanego sernika na Dzień SernikaWysoki, puszysty, aksamitnie gładki, delikatnie przyrumieniony i pachnący wanilią – taki powinien być idealny sernik. To ciasto równie popularne, co trudne do przygotowania. Wys
Świąteczne śledziki z hiszpańskimi oliwkamiSkładniki:• hiszpańskie zielone oliwki• pokrojony w kostkę marynowany śledź• świeżo wyciskany sok z pomarańczy• obrany pomidor• suszone pomidory• oliwa z oliwek,
Wybitnie aromatyczne Risotto Alla Milanese z Borowikami Borowik – niekwestionowany król polskich lasów zaprasza na wybitnie aromatyczne Risotto Alla Milanese z Borowikami – prawdziwie królewską ucztę we włoskim stylu. W
Informacja prasowa9 lutego 2017 r.Desery z… octem balsamicznymOcet balsamiczny jest bardzo popularnym dodatkiem nie tylko do dań wytrwanych, ale również… deserów. Wytwarzany jest z pozostałości po produkcji wina. Poddaje s
Marco Ghia, szef warszawskiej Akademii Kulinarnej Whirlpool i ekspert kuchni włoskiej, poleca:LINGUE DI PASSERO Z BURAKIEMCzas przygotowania: 2,5 godzinyPoziom trudności: średni Składniki: (dla 4 osób):150 g mąki 00100 g m�
Marco Ghia, szef warszawskiej Akademii Kulinarnej Whirlpool i ekspert kuchni włoskiej, poleca danie z wykorzystaniem sera gorgonzola z certyfikatem D.O.P.ZUPA Z POREM, ZIEMNIAKAMII SEREM GORGONZOLAPrzepis pochodzi z oficjalnej stro
Informacja prasowa: Sedar S.A.Maj 20173 niezawodne przepisy na wyśmienite dania z Kurczakiem Zagrodowym!Drób pojawia się na naszych stołach na co dzień, podczas imprez i uroczystości rodzinnych. Kurczak Zagrodowy, wyjątkowo d
INFORMACJA PRASOWAWłocławek, 28.04.2014 r.Grillowa majówka z tortillą w roli głównejDługi majowy weekend to doskonała okazja, by oficjalne otworzyć sezon grillowy i zaprosić bliskich na imprezę pod chmurką. Wzbogaćgrill
Informacja prasowaPoznań, 14 marca 2017 r.Przepis na tagliatelle z groszkiem i suszonymi pomidoramiPasta to jeden z ulubionych składników kuchni włoskiej. Włosi kochają makaron w niemal każdej postaci. Występuje on w wielu