Informacja prasowa21 kwietnia 2015 r.Zupa z soczewicy nie jedno ma imięSmaczna, zdrowa i idealna do eksperymentów kulinarnych – soczewica na stałe weszła do naszego menu. Wystarczy odrobina fantazji i zupa z soczewicy z serii
Frittata z warzywami i jogurtem greckimPrzepis poleca Robert Muzyczka, Szef kuchni Dworu Korona Karkonoszy Składniki:– Jogurt typu greckiego naturalny 0% (np. od OSM Piątnica) 3 łyżki– cebula
Lekkie bezglutenowe spaghetti z pieczarkami, jabłuszkami kaparowymi i płatkami czosnkuProsty i szybki przepis na aromatyczne, lekkie danie bezglutenowe, które z pewnością podbije podniebienie niejednego smakosza będącego na bez
Informacja prasowa – DiamantWrzesień/Październik 2017Idealne gofry z cukrem trzcinowymGofry, jeden z ulubionych deserów zarówno dzieci, jak i dorosłych, zazwyczaj kupujemy już gotowe, w restauracji czy budce nad morzem. Ale
Przepis na jesienne muffiny z suszoną żurawinąCzyli deser idealny na długie, powakacyjne wieczory. Przygotujesz go szybko i niewielkim kosztem. Słodkie muffinki świetnie komponują się z kawą albo gorącą herbatą.Czego potr
Jajka z oliwkowym tataremSkładniki: 4 jajka, 6 zielonych hiszpańskich oliwek,6 czarnych hiszpańskich oliwek, kromka białego chleba, hiszpańska oliwa extra virgin, sól i pieprz,ocet winny, szczypiorek. Przygotowanie: Zagotuj w
Pomidorki koktajlowe w towarzystwie koziego sera i czarnych hiszpańskich oliwek Składniki: 400 g pomidorów cherry, 16-18 czarnych hiszpańskich oliwek, 200 g łagodnego koziego sera,oliwa z oliwek, sól, czarny pieprz, świeża ba
Informacja prasowaPoznań, 5 października 2016 rokuCiasto biszkoptowe nasączone herbatą i przełożone konfiturą jeżynowąWszystkim tym, którzy co i rusz poszukują nowych przepisów na słodkie smakołyki, polecamy przepis na
Domowy Kebab Massalam – wyśmienita propozycja na grilla!Sezon grillowy zbliża się wielkimi krokami ku uciesze wszystkich amatorów biesiadowania na świeżym powietrzu. Karkówka, kiełbaska, skrzydełka – to wciąż najpopular
Informacja prasowaŁódź, 13 lutego 2017Smaczne kotleciki wegetariańskie z cieciorki – zrób je sam! Charakterystycznym składnikiem dań kuchni Bliskiego Wschodu jest cieciorka. To roślina strączkowa, nazywana często „groc