Informacja prasowaWarszawa, 7 grudnia 2015Święta first minute – co możemy przygotować wcześniej? Okres świątecznych przygotowań to czas wytężonej pracy. Dobra organizacja i zaplanowanie wszystkich zadań, to podstawa by
Niebanalne pomysły na danie z grilla!Sezon grillowy zachęca do kulinarnych eksperymentów na świeżym powietrzu. Marka Jan Niezbędny przygotowała kilka prostych, ale oryginalnych przepisów, które możemy zaskoczymy naszych goś
Tropea sagra della cipolla rossa – festiwal czerwonej cebuli16 lipca 2015Największy festiwal czerwonej cebuli odbywa się na południu słonecznej Italii. Jak wiadomo dla Włochów każda okazja do świętowania jest dobra, nie po
Informacja prasowaWarszawa, 12 lipca 2018Mundialowe rozgrywki na finiszu, a wraz z nim spotkania w większym gronie ze znajomymi i ich dziećmi. Piłka nożna od dawna jest uznawana za narodowy sport Polaków, a powszechnie wiadomo,
Informacja prasowaPoznań, 11 sierpnia 2016 rokuBoski podwieczorek? Tarta malinowa z herbatą!Niewątpliwą zaletą okresu wakacyjnego są pyszne sezonowe owoce, na które często czekamy cały rok. Dojrzałe i soczyste dary natury
Prosty, szybki, pyszny i puszysty bezglutenowy tort z bitą śmietaną i owocamiZrobienie pysznego tortu w bezglutenowej wersji to naprawdę nic trudnego. Wystarczą dobre chęci, odpowiednie składniki i odrobina czasu. Kluczem do su
Zdrowy smak natury:Przepis na Carpaccio z buraków z hummusemCarpaccio z buraków z hummusem to wyjątkowo efektowna potrawa, która podbija podniebienia oraz syci inne zmysły. Prezentuje się imponująco, dlatego bez wątpienia mo�
Przywołaj greckie słońce – spanakopita na poprawę pogodyPiaszczyste plaże, gorące promienie słońca i… pyszne potrawy! Tak, właśnie za to pokochaliśmy Grecję. Sekret ciekawych smaków i nietuzinkowych dań, których mo�
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”– Już od początku działania programu „Doceń polskie” żywność prezentowała wysoki poziom. Zmieniają się oczekiwania rynku, mody i technologie produkcji, a rodzime
Wrap z musem ze śliwki kalifornijskiej, komosą ryżową i kurczakiemPrzepis autorstwa dietetyczki – Barbary Dąbrowskiej-Górskiej Składniki: 2 pełnoziarniste tortille pszenne (124g) 1/3 szklanki suchej, czerwonej k