Szybkie i proste w przygotowaniu, a jednocześnie lekkie i wyśmienicie smakujące.Oto przepis na pyszną przekąskę – idealną na karnawałowe przyjęcie lub po prostu, gdy mamy ochotę na „coś na ząb”. Smacznego!Pomidory n
Informacja prasowaPoznań, 7 listopada 2016 rokuAngielski podwieczorek z bezą i mrożonymi owocamiJak cieszyć się smakiem ulubionych owoców przez cały rok? Wystarczy użyć tych mrożonych – odpowiednio podane smakują wyśmi
Błonie, 24 maja 2017 r.Informacja prasowaGrillowy must have, czyli kechup… z musztardą od DawtonySłoneczna pogoda, wolny dzień i grupa przyjaciół to idealny przepisna udanego grilla. Nieważne gdzie: w ogrodzie, za miastem
Placki z cukinii z dipem śmietanowo-koperkowymPrzepis poleca Robert Muzyczka, Szef Kuchni Dworu Korona KarkonoszySkładniki na placki:– młoda cukinia 3 sztuki
12.12.2016, WarszawaInformacja prasowaNowe tradycje bożonarodzeniowego stołuGrudzień to wyjątkowy miesiąc, na który czekamy cały rok, tęskniąc za spotkaniemz najbliższymi i rodzinną atmosferą przy wigilijnym stole. To r
Informacja prasowa7 listopada 2016Kuchnia wegańska – z miłości do jedzeniaDieta wegańska to ścisła odmiana wegetarianizmu. Jak się okazuje stosują ją nie tylko zapaleni obrońcy praw zwierząt, ale i osoby, które chcą p
Informacja dla mediów 11.02.2015 r. JAK ZDROWO SPĘDZIĆ WALENTYNKI?W TYM ROKU PODARUJ UKOCHANEJ OSOBIE ZDROWE SERCE!Już od kilku tygodni miasta toną w cze
Informacja prasowa IGLOTEXLuty 2017Zupy na rozgrzewkę!Zima to idealny czas, by do menu włączyć gorące i aromatyczne zupy. Pełne wartościowych składników, witamin, zachwycają bogactwem smaku różnorodnych warzyw. Ich przyg
Informacja prasowa14 marca 2017 r. Niecodzienne śniadanie – bajgle na trzy sposobyBajgle to tradycyjne żydowskie pieczywo, które znane jest od XVII wieku. Według zachowanych zapisków, bajgiel został po raz pierwszy upieczony
Marco Ghia, szef warszawskiej Akademii Kulinarnej Whirlpool i ekspert kuchni włoskiej, poleca:LINGUE DI PASSERO Z BURAKIEMCzas przygotowania: 2,5 godzinyPoziom trudności: średni Składniki: (dla 4 osób):150 g mąki 00100 g m�