INFORMACJA PRASOWADo publikacji od ZARAZWłocławek, 13.02.2015 r.Czekoladowe Walentynki z warszawskim ciachem!Czekolada kojarzy się z przyjemnością, rozpływającą się w ustach słodyczą, która poprawia humor i dodaje energ
Aromatyczny puszysty chleb bezglutenowy pieczony na serze feta lub tofuDoskonały i oryginalny przepis na niepowtarzalny chleb pieczony z serem feta lub tofu. Chleb z pewnością zachwyci smakoszy, ciekawych kulinarnych innowacji, mi�
Informacja prasowa8 marca 2017 r. Pikantne zupy na wiosenne przeziębienieMimo tego, że wiosna już niedługo rozgości się za oknami, to słupek rtęci w termometrze nadal wydaje się być raz wyżej, raz niżej. Jest to najbardz
MATERIAŁY PRASOWELuty 2014 r.Letnie smaki w środku zimy!Zima zagościła u nas na dobre. I choć śnieg stopniał, a temperatura oscyluje w okolicach zera to na wiosenną aurę będziemy musieli jeszcze trochę poczekać. Z brakie
Informacja prasowaPoznań, 8 lutego 2017 r.Zdrowe sałatki z białą fasolą w roli głównejKalendarzowa zima powoli dobiega końca. To najwyższy czas, aby powoli przygotowywać się do wiosny. Pierwszym krokiem może być wprowad
Marco Ghia, szef warszawskiej Akademii Kulinarnej Whirlpool i ekspert kuchni włoskiej, poleca swoje ulubione przepisy.DESER BIRRAMISU’(z piwem Guinness)Składniki:4 żółtka jajek125 g ubitej śmietany125 g cukru200 g jeżyn
Informacja prasowaPoznań, 21 czerwca 2017 r.Ryby i owoce morza prosto z grillaPolacy bardzo często grillują. Jednak menu spotkań przy ruszcie na ogół wygląda tak samo. Kiedy nam i naszym gościom znudzi się już karczek czy
Informacja prasowaWarszawa, 17 września 2015Moda na BA!rdzo smaczne i pożywne gotowanieZ badań wynika, że na strony internetowe z przepisami i poradami kulinarnymi zagląda blisko 6 milionów polskich internautów. W ciągu dwó
Informacja prasowaWarszawa, 23 września 2015Smaki jesieni nie muszą być nudne!Jesień to czas, gdy z przyjemnością sięgamy po dynie, jabłka, gruszki oraz śliwki. I mimo że aura za oknem bywa niesprzyjająca, w kuchni cieszy
11 maja na antenie telewizji TVS SILESIA rozpoczął się największy kulinarny show na Śląsku „8 smaków Europy”. Spośród setek wysłanych zgłoszeń wyłoniono 12 uczestników, którzy rywalizowali ze sobą na ulicach