Informacja prasowaPoznań, 21 czerwca 2017 r.Ryby i owoce morza prosto z grillaPolacy bardzo często grillują. Jednak menu spotkań przy ruszcie na ogół wygląda tak samo. Kiedy nam i naszym gościom znudzi się już karczek czy
Informacja prasowa Hochland PolskaMonika Mrozowska poleca tosty z serkiem topionym i domowym pesto To jest pyszne!Pomysł na tosty wcale nie musi być nudny! Udowadnia to Monika Mrozowska znana aktorka i ekspertka kulinarna, która
Informacja prasowaWarszawa, 25 stycznia 20174 pomysły na rozgrzewające dania z bakaliamiZima to czas, kiedy musimy zadbać o swoją odporność. Jedzenie ciepłych potraw, które jednocześnie przez składniki w nich zawarte nie w
Fusilli z karczochamiSkładniki:• 200 g makaronu Malma Fusilli• Pół słoika serc karczochów• Pół słoika suszonych pomidorów w oleju• 25 g szynki parmeńskiej• Oliwa extra virgin• Sól, pieprz• 25 g rukoli�
Informacja prasowa13 lutego 2017 r. Finger food – przyjęcie na stojącoW Polsce coraz częściej organizuje się przyjęcia, podczas których goście nie siedzą przy stole, ale stoją w grupkach, rozmawiają i sączą drinki. Po
Bielsko-Biała, dn. 1 października 2014 r.Nowojorskie śniadanie z BenedyktemBenedykt jest elegancki i światowy. Kojarzy się z luksusową atmosferą XIX-wiecznego nowojorskiego hotelu, gdzie ponoć ma swoje korzenie. Jeśli twoje
Informacja prasowa IGLOTEXGrudzień 2016/Styczeń 2017Rodzinne posiłki… mają ten smak!Poznaj przepis PROSTYCH HISTORII na wyjątkowe spotkanie przy stole.Aromatyczna, gorąca zupa, pełne smaku danie główne i słodkie co niec
Warszawa, luty 2017 r.Tłusty Czwartek lekki jak nigdy!Pączki serowe z bakaliami SiestaTłusty czwartek to staropolski zwyczaj i tradycja pieczenia i zjadania pączków i faworków (zwanych też chrustami).W roku 2017 tłusty czwa
Informacja prasowaPoznań, 21 września 2016Eat fit, czyli jesienna kuchnia w wersji lightKrem z dyni, pikantne leczo, faszerowana mięsem papryka – to z tymi potrawami najczęściej kojarzy nam się złota polska jesień. Ale ja
15 lipca 2015 r.Placki ziemniaczane nie jedno mają imięPlacki ziemniaczane, – kto z nas ich nie lubi? Usmażone na złoty kolor, z wierzchu chrupiące, a w środku delikatne i miękkie. Soczyste, rozpływające się w ustach,