Marchewkowe babeczki z lukrem – słodkie wypieki bez glutenu i laktozySkładniki:* 100 g marchewki* 75 g rodzynek* 125 g miękkiej margaryny* 125 g cukru* 2 jajka* 150 g bezglutenowej mieszanki jasnych mąk 3PAULY* 50 g mąki
Informacja prasowa marki GosiaGrudzień 2016Tradycyjne leśne aromaty na świątecznym stoleDrobiowy pasztet z borowikamiDomowe pieczenie pasztetu to tradycja od setek lat znana w wielu polskich domach. W okresie świątecznym na p
Warszawa, 8 sierpnia 2018 r.Informacja prasowaSmak lata zamknięty w słoikuDelecta zdradza przepis na dżemowe „hygge po polsku”Chociaż żar za oknem doskwiera, to właśnie on sprawia, że owoce w tym roku są wyjątkowo sł
Informacja prasowaŁódź, 13 lutego 2017Smaczne kotleciki wegetariańskie z cieciorki – zrób je sam! Charakterystycznym składnikiem dań kuchni Bliskiego Wschodu jest cieciorka. To roślina strączkowa, nazywana często „groc
Informacja prasowaPoznań, 6 grudnia 2016 r.Pomysł na pyszne dania z czerwoną fasolą w roli głównejCzerwona fasola to roślina strączkowa, która zdobywa rynek kulinarny na całym świecie. Ze względu na smak i bogate walory
Informacja prasowaŁódź, 25 stycznia 2017Zupne koktajle – pomysł na noworoczną dietęPoczątek roku to dla wielu z nas czas pełen postanowień, które najczęściej związane są z dietą i aktywnością fizyczną. Najlepszym
Informacja prasowa: Sedar S.A.Maj 20173 niezawodne przepisy na wyśmienite dania z Kurczakiem Zagrodowym!Drób pojawia się na naszych stołach na co dzień, podczas imprez i uroczystości rodzinnych. Kurczak Zagrodowy, wyjątkowo d
PRZEPISY ROBERTA SOWY Z OLEJEM RZEPAKOWYMCHŁODNIK Z POMIDORÓW MALINOWYCH Z TRUSKAWKAMI I GUACAMOLE Składniki dla 4 osób:500 g pomidorów malinowych250 g dojrzałych truskawek1 pęczek grubego szczypioru paluch2 łyżeczki oc
Informacja prasowaPoznań, 21 września 2016Eat fit, czyli jesienna kuchnia w wersji lightKrem z dyni, pikantne leczo, faszerowana mięsem papryka – to z tymi potrawami najczęściej kojarzy nam się złota polska jesień. Ale ja
Zdrowy smak natury:Sycący Krem z batatów i pieczonej papryki z pastą z pestkami słonecznika, suszonymi pomidorami i bazyliąSezon na paprykę w pełni, warto więc wykorzystać jej walory smakowe nie tylko sporządzając tradycyj