Informacja prasowaWarszawa, 19 grudnia 2016Regionalne święta z bakaliami Regionalne święta to smaki i zapachy naszego dzieciństwa. To potrawy, które pieczołowicie przygotowywały nasze babcie według receptur i przepisów prz
22.12.2016, WarszawaInformacja prasowa Tuńczyk na Święta – pyszna włoska inspiracjaGorączka przedświątecznych przygotowań pochłonęła nas na dobre. Prezenty, zakupy, choinka, wypiekanie pierniczków, lepienie pierogów,
Informacja prasowaWarszawa, 15 grudnia 2016Pomysłowe dania z bakaliami, które ozdobią Twój świąteczny stółCelebrowanie świątecznych posiłków i wspólny czas spędzony przy stole, to najlepsza uczta dla wszystkich zmysł�
Warszawa, 25 sierpnia 2015 r. Po lipcowych upałach wielu z nas czeka na dojrzałe, sierpniowe lato. Ciepły, letni wieczór na działce czy balkonie chętnie spędzimy z talerzem własnoręcznie przyrządzonego posiłku. Warto
Warszawa, listopad 2016 r.Włoskie klimaty w oryginalnym wydaniu…Tagliatelle z tuńczykiem wg przepisu AppetityJesienno-zimowa szaruga za oknem skłania wiele osób do sięgania po fast-foody i słodkie przekąski, które na chwil
Pomidorki koktajlowe w towarzystwie koziego sera i czarnych hiszpańskich oliwek Składniki: 400 g pomidorów cherry, 16-18 czarnych hiszpańskich oliwek, 200 g łagodnego koziego sera,oliwa z oliwek, sól, czarny pieprz, świeża ba
Informacja prasowaPoznań, 12 grudnia 2016 r.Przekąski na jesień pełne witamin i wartości odżywczychJesienią, z uwagi na zwiększone ryzyko zachorowań, musimy dostarczać naszemu organizmowi zwiększone ilości witamin i wart
Świąteczne śledziki z hiszpańskimi oliwkamiSkładniki:• hiszpańskie zielone oliwki• pokrojony w kostkę marynowany śledź• świeżo wyciskany sok z pomarańczy• obrany pomidor• suszone pomidory• oliwa z oliwek,
Marco Ghia, szef Akademii Kulinarnej Whirlpool, ekspert kuchni włoskiej i mistrz kulinarnego recyklingu, podpowiada jak sprytnie wykorzystać resztki jedzenia, by nie zmarnował się ani okruszek.OMLET Z WARZYWAMI Składniki: 8
Hiszpańskie oliwki z chlebem, serem i warzywamiSkładniki: 75 g zielonych hiszpańskich oliwek,75 g czarnych hiszpańskich oliwek, 50 g pieczywa, 1 czerwona cebula, 100 g sera Manchego,5 pomidorków cherry, świeże liście bazylii