Pysznie i naturalnie – Przepis na bombowo witaminowy deser z banana, nektaryny i kiwi z dodatkiem chrupiących puffingowanych owocówWspaniały deser, który jest prawdziwą, naturalną bombą witaminową – doskonale sprawdzi
Informacja dla mediów 11.02.2015 r. JAK ZDROWO SPĘDZIĆ WALENTYNKI?W TYM ROKU PODARUJ UKOCHANEJ OSOBIE ZDROWE SERCE!Już od kilku tygodni miasta toną w cze
Widowiskowe przekąski na święta i na karnawał – Tartaletki z kruchego ciasta z hummusem i warzywamiWytrawne tartaletki z kruchego ciasta, wypełnione hummusem i warzywami, to niebanalna propozycja na przekąskę, która ma s
Pomidorki koktajlowe w towarzystwie koziego sera i czarnych hiszpańskich oliwek Składniki: 400 g pomidorów cherry, 16-18 czarnych hiszpańskich oliwek, 200 g łagodnego koziego sera,oliwa z oliwek, sól, czarny pieprz, świeża ba
Marco Ghia,szef warszawskiej Akademii Kulinarnej Whirlpool i ekspert kuchni włoskiej, poleca:SYCYLIJSKA CAPONATASkładniki:6 średnich bakłażanów6 paprykdrylowane zielone oliwki1 seler naciowy2 łyżeczki kaparów1 duża
Zdrowe przyjemności – Babeczki jaglane z jesienną śliwkąPo obfitych, świątecznych ucztach, smażonym na maśle karpiu i kremowych wypiekach, nadszedł czas na powrót do zdrowych nawyków. Nie oznacza to oczywiście rezygn
Warszawa, styczeń 2017 r.Egzotyczna impreza z Appetitą!Podczas karnawału weekendowe grafiki wypełniają domówki i imprezy w mroźnej scenerii. Organizując styczniowe przyjęcie, warto sięgnąć po menu, które podniesie temper
Informacja prasowaPoznań, 14 września 2016 r.Zapiekane tortille z warzywami – idealna przekąska na każde spotkanieZapiekana tortilla to meksykańska potrawa, która świetnie sprawdzi się jako danie główne lub przekąska po
Informacja prasowa4 stycznia 2017Niespodziewane odwiedziny – 3 przekąski w 3 minutyKarnawał to czas spotkań z przyjaciółmi i rodziną, czasem niezapowiedzianych. W takich sytuacjach jesteśmy często pod wrażeniem perfekcyjn
Inspiracje kulinarneWarszawa, 1 grudnia 2015Ślimaki z ciasta francuskiego z migdałamiPrzygotowując słodkości warto pamiętać, że niesamowity smak i przyjemność z jedzenia nie zawsze muszą wiązać się z rezygnacją z cenn