Informacja prasowaŁódź, 25 stycznia 2017Zupne koktajle – pomysł na noworoczną dietęPoczątek roku to dla wielu z nas czas pełen postanowień, które najczęściej związane są z dietą i aktywnością fizyczną. Najlepszym
Informacja prasowa27 grudnia 2016Czosnek na zimowe dolegliwościCzęsto słyszy się, że czosnek to naturalny antybiotyk. Trudno się z tym nie zgodzić. Jest to najlepsze naturalne lekarstwo w przypadku przeziębienia, infekcji or
Pstrąg faszerowany serem Podlaskim i ziołamiPrzepis poleca Robert Muzyczka, szef kuchni Dworu Korona KarkonoszyLato to niewątpliwie czas, kiedy w kuchni panują ryby i owoce morza. Warto jednak poznać możliwości kulinarne nie t
INFORMACJA PRASOWADo publikacji od ZARAZWłocławek, 13.02.2015 r.Czekoladowe Walentynki z warszawskim ciachem!Czekolada kojarzy się z przyjemnością, rozpływającą się w ustach słodyczą, która poprawia humor i dodaje energ
Informacja prasowaWarszawa, 23 września 2015Smaki jesieni nie muszą być nudne!Jesień to czas, gdy z przyjemnością sięgamy po dynie, jabłka, gruszki oraz śliwki. I mimo że aura za oknem bywa niesprzyjająca, w kuchni cieszy
Warszawa, 8 sierpnia 2018 r.Informacja prasowaSmak lata zamknięty w słoikuDelecta zdradza przepis na dżemowe „hygge po polsku”Chociaż żar za oknem doskwiera, to właśnie on sprawia, że owoce w tym roku są wyjątkowo sł
Marco Ghia, szef warszawskiej Akademii Kulinarnej Whirlpool i ekspert kuchni włoskiej, poleca:LINGUE DI PASSERO Z BURAKIEMCzas przygotowania: 2,5 godzinyPoziom trudności: średni Składniki: (dla 4 osób):150 g mąki 00100 g m�
Wybitnie aromatyczne Risotto Alla Milanese z Borowikami Borowik – niekwestionowany król polskich lasów zaprasza na wybitnie aromatyczne Risotto Alla Milanese z Borowikami – prawdziwie królewską ucztę we włoskim stylu. W
Poznaj 3 sekrety udanego sernika na Dzień SernikaWysoki, puszysty, aksamitnie gładki, delikatnie przyrumieniony i pachnący wanilią – taki powinien być idealny sernik. To ciasto równie popularne, co trudne do przygotowania. Wys
Informacja prasowaŁódź, 19 grudnia 2016Świąteczne menu z orientalnymi produktami Wielkimi krokami zbliżają się do nas Święta Bożego Narodzenia. Jakie potrawy w tym roku będą królowały na naszych stołach? W ten magicz