Informacja prasowaPaździernik 2016Orzechowa jesień na słodko!Babeczki bananowe z masłem orzechowymCoraz dłuższe październikowe wieczory sprzyjają domowym spotkaniom z przyjaciółmi lub spędzaniu czasu z rodziną w kuchni
Frittata z warzywami i jogurtem greckimPrzepis poleca Robert Muzyczka, Szef kuchni Dworu Korona Karkonoszy Składniki:– Jogurt typu greckiego naturalny 0% (np. od OSM Piątnica) 3 łyżki– cebula
Informacja prasowaWarszawa, 17 października 2017Jarmuż kocha bakalieJarmuż to rodzaj kapusty o bardzo sztywnych, zielonych liściach. Roślina jest uprawiana od wieków i już wówczas ceniono ją za jej właściwości odżywcze.
Jedno warzywo, kilka nazw gwarowych i tysiące sposobów na jego przygotowanie. Najwyższy czas sięgnąć po pyry, grule lub kartofle i przyrządzić z nich ciepłe i sycące dania. Wspólnie z laureatami programu promocyjnego „Doce
INFORMACJA PRASOWAWłocławek, 28.04.2014 r.Grillowa majówka z tortillą w roli głównejDługi majowy weekend to doskonała okazja, by oficjalne otworzyć sezon grillowy i zaprosić bliskich na imprezę pod chmurką. Wzbogaćgrill
Przepis na Łososiowy pucharek z avocado, który jest chyba najciekawszym przepisem na przystawkę. Jest to przepis na najciekawszą przystawkę jaką znam, o bardzo zaskakującym połączeniu składników i widowiskowym wyglądzie J P
Okrągłe szaleństwo, czyli świętujemy Międzynarodowy Dzień Pizzy!Poznaj 5 wskazówek, jak ją przyrządzić.Historia pizzą się toczyJadalne złoto, homar marynowany w koniaku, kawior i szkocki łosoś – takie składniki zn
Informacja prasowaPoznań, 27 września 2016 r.Naleśniki z cieciorką – sycący obiad dla całej rodzinyDobrym pomysłem na smaczny i sycący obiad w gronie najbliższych są wytrawne naleśniki. To proste danie, które można pr
PRZEPISY ROBERTA SOWY Z OLEJEM RZEPAKOWYMCHŁODNIK Z POMIDORÓW MALINOWYCH Z TRUSKAWKAMI I GUACAMOLE Składniki dla 4 osób:500 g pomidorów malinowych250 g dojrzałych truskawek1 pęczek grubego szczypioru paluch2 łyżeczki oc
Pierożki pieczone ze śliwką kalifornijską i orzechamiPrzepis autorstwa Mariety MareckiejSkładniki: 200g mąki kukurydzianej 100g mąki pszennej + 2 łyżki do podsypania ciasta przy wałkowaniu 100g mąki żytniej ra