Wrap z musem ze śliwki kalifornijskiej, komosą ryżową i kurczakiemPrzepis autorstwa dietetyczki – Barbary Dąbrowskiej-Górskiej Składniki: 2 pełnoziarniste tortille pszenne (124g) 1/3 szklanki suchej, czerwonej k
Warzywa po afrykańsku z sosem orzechowym Sprawdzony przepis na proste a zarazem widowiskowe danie urzekające swym niezwykłym aromatem i zaskakujące niebanalnym smakiem. Oryginalne połączenie składników z masłem orzechowym spr
Informacja prasowa21 kwietnia 2015 r.Zupa z soczewicy nie jedno ma imięSmaczna, zdrowa i idealna do eksperymentów kulinarnych – soczewica na stałe weszła do naszego menu. Wystarczy odrobina fantazji i zupa z soczewicy z serii
Warszawa, wrzesień 2016 r.Orzechowo – gruszkowa fantazja na chrupiącej rukoliWczesną jesienią na polskich stołach zdecydowanie królują gruszki i orzechy. Oryginalne smaki i struktury sprawiają, że można z nich przygotowa�
Bułeczki ślimaki z pastą ze śliwek kalifornijskich, twarogiem i płatkami migdałówSkładniki: 1 opakowanie ciasta francuskiego 20 dkg twarogu 1 łyżka cukru brązowego (opcjonalnie do twarogu) 3 łyżki pła
Przywołaj greckie słońce – spanakopita na poprawę pogodyPiaszczyste plaże, gorące promienie słońca i… pyszne potrawy! Tak, właśnie za to pokochaliśmy Grecję. Sekret ciekawych smaków i nietuzinkowych dań, których mo�
Informacja dla mediów 11.02.2015 r. JAK ZDROWO SPĘDZIĆ WALENTYNKI?W TYM ROKU PODARUJ UKOCHANEJ OSOBIE ZDROWE SERCE!Już od kilku tygodni miasta toną w cze
Poznaj 3 sekrety udanego sernika na Dzień SernikaWysoki, puszysty, aksamitnie gładki, delikatnie przyrumieniony i pachnący wanilią – taki powinien być idealny sernik. To ciasto równie popularne, co trudne do przygotowania. Wys
Nie tylko na przystawkę – Wołowina w occie balsamicznym z domowymi chipsamiOcet balsamiczny należy do tej kategorii sosów, które niespodziewanie dobrze smakują z wieloma całkowicie różnymi produktami. Jednak jego zrówn
Informacja prasowa – DiamantWrzesień/Październik 2017Idealne gofry z cukrem trzcinowymGofry, jeden z ulubionych deserów zarówno dzieci, jak i dorosłych, zazwyczaj kupujemy już gotowe, w restauracji czy budce nad morzem. Ale