Halloweenowe muffinki z pomarańczą i śliwką kalifornijskąSkładniki: 110 g masła (pokojowa temperatura) 90 g cukru pudru 125 g mąki z dodatkiem proszku do pieczenia 2 duże jajka skórka starta z 2 pomarańc
Bezglutenowe mufinki piernikowe z miodemDoskonały przepis na wyjątkowo aromatyczne bezglutenowe muffinki piernikowe, które swoim kuszącym smakiem idealnie wpisują się w jesienny, zimowy i świąteczny czas. Dzięki bezglutenowym
Informacja prasowa21 kwietnia 2015 r.Zupa z soczewicy nie jedno ma imięSmaczna, zdrowa i idealna do eksperymentów kulinarnych – soczewica na stałe weszła do naszego menu. Wystarczy odrobina fantazji i zupa z soczewicy z serii
Informacja prasowaWarszawa, 12 lipca 2018Mundialowe rozgrywki na finiszu, a wraz z nim spotkania w większym gronie ze znajomymi i ich dziećmi. Piłka nożna od dawna jest uznawana za narodowy sport Polaków, a powszechnie wiadomo,
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”Polska kuchnia to coś więcej niż pierogi, bigos i zupa pomidorowa. Przekonaj się o tym – wróć do smaków dzieciństwa lub poeksperymentuj z tradycyjnymi daniami. Przypad
Niebanalne pomysły na danie z grilla!Sezon grillowy zachęca do kulinarnych eksperymentów na świeżym powietrzu. Marka Jan Niezbędny przygotowała kilka prostych, ale oryginalnych przepisów, które możemy zaskoczymy naszych goś
Informacja prasowaPoznań, 12 grudnia 2016 r.Przekąski na jesień pełne witamin i wartości odżywczychJesienią, z uwagi na zwiększone ryzyko zachorowań, musimy dostarczać naszemu organizmowi zwiększone ilości witamin i wart
Arkadiusz Dziakowski – kucharz wrocławskiej Akademii KulinarnejWhirlpool poleca:KREWETKI Z ARBUZEMI MELONEM Z DODATKIEMMUSU TRUSKAWKOWEGO• Czas przygotowania: 10 minut• Poziom trudności: łatwości Składniki (1 porcja
Justyna Pląskowska – Szef wrocławskiej Akademii Kulinarnej Whirlpool i ekspert z zakresu zdrowego żywienia oraz samodzielnego kreowania sztuki kulinarnej poleca:PIEROGI Z RABARBAREM, TRUSKAWKOWY MUS, MIĘTOWA ŚMIETANA • Czas
Warszawa, 25 sierpnia 2015 r. Po lipcowych upałach wielu z nas czeka na dojrzałe, sierpniowe lato. Ciepły, letni wieczór na działce czy balkonie chętnie spędzimy z talerzem własnoręcznie przyrządzonego posiłku. Warto