Ryba w roli głównejZawierają kwasy tłuszczowe omega-3, pełnowartościowe białko, witaminy A, D, E i z grupy B, a także jod, selen czy fluor. Dlatego też, rekomenduje się, by pojawiały się one w naszym menu 2-3 razy w tygodn
Warzywa po afrykańsku z sosem orzechowym Sprawdzony przepis na proste a zarazem widowiskowe danie urzekające swym niezwykłym aromatem i zaskakujące niebanalnym smakiem. Oryginalne połączenie składników z masłem orzechowym spr
29.09.2016, WarszawaInformacja prasowaSmaczny powrót do szkołyRok szkolny rozpoczął się na dobre. Książki skompletowane, zajęcia pozalekcyjne wybrane. Aby nasze dzieci miały siłę do nauki i energię do radosnego rozrabian
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, luty 2013Przepis na soczystą pieczeń w miodowej marynacie.Przygotowanie delikatnej i soczystej pieczeni wbrew pozorom nie wymaga długich godzin spędzonych w kuchni. Jeśli mamy dobry przepis i odpowie
Informacja prasowaPoznań, 28 lipca 2016Dressing – nieodzowny element każdej sałatki Sałatki stanowią bardzo smakowite urozmaicenie codziennej diety. Przyrządzenie ich jest prostei nie wymaga skomplikowanych, kulinarnych umi
Informacja prasowa: Sedar S.A.Grudzień 2015Kurczak korzenny na Boże Narodzenie z mandarynkamiZbliżające się święta Bożego Narodzenia to wyjątkowy czas, również ze względu na kulinarne tradycje. Niepowtarzalne smaki, na k
Marco Ghia, szef Akademii Kulinarnej Whirlpool i ekspert kuchni włoskiej, poleca swoje ulubione przepisy.PESTO W 3 WERSJACHSkładniki:Pesto klasyczne: 100 g bazylii2 ząbki czosnku, sól gruboziarnista, 100 g parmezanu, 400 g oliw
Marchewkowe babeczki z lukrem – słodkie wypieki bez glutenu i laktozySkładniki:* 100 g marchewki* 75 g rodzynek* 125 g miękkiej margaryny* 125 g cukru* 2 jajka* 150 g bezglutenowej mieszanki jasnych mąk 3PAULY* 50 g mąki
Informacja prasowaWarszawa, 26 marca 2015Wielkanoc w bakaliowych smakach – PRZEPISYWianek migdałowy z rodzynkamiSkładniki:Ciasto:• 40 dag mąki• 1/2 szklanki cukru• 125 g masła• 3 dag drożdży• 1/2 szklank
Informacja prasowaPoznań, 7 listopada 2016 rokuAngielski podwieczorek z bezą i mrożonymi owocamiJak cieszyć się smakiem ulubionych owoców przez cały rok? Wystarczy użyć tych mrożonych – odpowiednio podane smakują wyśmi