Informacja prasowaPoznań, 16 września 2016 r.Kuchnie świata – które z nich warto poznać?Gotując na co dzień, z reguły po pracy, gdy nie mamy zbyt wiele czasu, stawiamy najczęściej na tradycję i przepisy, które dobr
Bożonarodzeniowy łosoś z hiszpańskimi oliwkamiSkładniki:• 800 g filetów z łososia• 150 g hiszpańskich zielonych oliwek• 50 g hiszpańskich czarnych oliwek• 1 cebula dymka• 7 łyżek oliwy z oliwek• 1 łyżecz
Informacja prasowa IGLOTEXLuty 2017Zupy na rozgrzewkę!Zima to idealny czas, by do menu włączyć gorące i aromatyczne zupy. Pełne wartościowych składników, witamin, zachwycają bogactwem smaku różnorodnych warzyw. Ich przyg
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, luty 2013Przepis na soczystą pieczeń w miodowej marynacie.Przygotowanie delikatnej i soczystej pieczeni wbrew pozorom nie wymaga długich godzin spędzonych w kuchni. Jeśli mamy dobry przepis i odpowie
V. Sałatka z ziemniaków do grillowanych kiełbasekInspiracja zaczerpnięta z bloga www.kuchniaipodroze.blogspot.com. Do przygotowania sałatki idealnej do grillowanych kiełbasek zaprasza Zakład Przetwórstwa Mięsnego Hańderek, p
Informacja prasowaPoznań, 9 sierpnia 2016 r.Gruszki – idealny dodatek do potraw Większość owoców doskonale sprawdza się jako dodatek do deserów, jednak są i takie, które bardzo dobrze komponują się z daniami wytrawnymi.
Ślimaczki z tortilli z sosem koperkowymSzybkie i proste w przygotowaniu, a jednocześnie lekkie i wyśmienicie smakujące.Oto przepis na pyszną przekąskę – idealną na karnawałowe przyjęcie lub po prostu, gdy mamy ochotę na
Fritatta z patelni – pomysł na szybkie i łatwe danie z wykorzystaniem brukselki!Mała, zielona i pyszna. To właśnie… brukselka! Młodsza kuzynka kapusty kryje w sobie więcej, niż ktoś mógłby przypuszczać. Zaliczana do tz
Informacja prasowa: Sedar S.A.Lipiec 2015Przepis na sakiewki ze szpinakiem z piersi Kurczaka Zagrodowego!Potrawy z Kurczaka Zagrodowego przywodzą na myśl radosne dzieciństwo spędzone na wsi u dziadków. Wyjątkowy smak i zapach
Warszawa, 8 sierpnia 2018 r.Informacja prasowaSmak lata zamknięty w słoikuDelecta zdradza przepis na dżemowe „hygge po polsku”Chociaż żar za oknem doskwiera, to właśnie on sprawia, że owoce w tym roku są wyjątkowo sł