Informacja prasowa28 listopada 2016Smak grilla jesienią i zimą, czyli przysmaki prosto z patelni grillowejMimo tego, że czas długich, ciepłych i jasnych wieczorów przy grillu już dawno za nami, to nie musimy rezygnować z pys
Informacja prasowaPoznań, 24 sierpnia 2016 rokuPrzepis na francuskie tosty herbaciane z sosem porzeczkowymŚniadanie to najważniejszy posiłek w ciągu dnia. Od tego jak je skomponujemy, zależeć będzie, ile nabierzemy energii
Marco Ghia, szef warszawskiej Akademii Kulinarnej Whirlpool i ekspert kuchni włoskiej, poleca danie z wykorzystaniem sera gorgonzola z certyfikatem D.O.P.ZUPA Z POREM, ZIEMNIAKAMII SEREM GORGONZOLAPrzepis pochodzi z oficjalnej stro
Fusilli z karczochamiSkładniki:• 200 g makaronu Malma Fusilli• Pół słoika serc karczochów• Pół słoika suszonych pomidorów w oleju• 25 g szynki parmeńskiej• Oliwa extra virgin• Sól, pieprz• 25 g rukoli�
Bądź kulinarnie mocny – przygotuj kanapki z super dodatkamiJeśli brak Ci pomysłów na codzienne kanapki, koniecznie wypróbuj tych z super dodatkami – przetworami z sezonowych warzyw i owoców. Dzięki nim śniadania i kolacje
Informacja prasowaŁódź, 9 sierpnia 2017 r.Orientalnie i na słodko – przepis na pyszny letni deserZa oknami mamy w końcu prawdziwe lato. Słoneczna pogoda oraz wysokie temperatury sprawiają, że częściej mamy ochotę na co�
Informacja prasowaPoznań, 22 września 2016 rokuPrzepis na herbaciane ciasteczka z nutą jaśminuTo, co charakteryzuje jaśminową zieloną herbatę to wspaniały zapach, złoty kolor i wiosenny delikatny smak. Trunek kiedyś pity
Informacja prasowaPoznań, 11 sierpnia 2016 rokuBoski podwieczorek? Tarta malinowa z herbatą!Niewątpliwą zaletą okresu wakacyjnego są pyszne sezonowe owoce, na które często czekamy cały rok. Dojrzałe i soczyste dary natury
Drugie śniadanie dla dziecka do szkoły.Kilka inspiracji dla rodziców.Dieta polskich dzieci nie jest doskonała, większość jada tylko kilka produktów z piramidy zdrowego żywienia, które nie są w stanie zaspokoić potrzeb ży
Domowy Kebab Massalam – wyśmienita propozycja na grilla!Sezon grillowy zbliża się wielkimi krokami ku uciesze wszystkich amatorów biesiadowania na świeżym powietrzu. Karkówka, kiełbaska, skrzydełka – to wciąż najpopular