Informacja prasowa21 kwietnia 2015 r.Zupa z soczewicy nie jedno ma imięSmaczna, zdrowa i idealna do eksperymentów kulinarnych – soczewica na stałe weszła do naszego menu. Wystarczy odrobina fantazji i zupa z soczewicy z serii
Ślimaczki z tortilli z sosem koperkowymSzybkie i proste w przygotowaniu, a jednocześnie lekkie i wyśmienicie smakujące.Oto przepis na pyszną przekąskę – idealną na karnawałowe przyjęcie lub po prostu, gdy mamy ochotę na
Informacja prasowaŁódź, 19 grudnia 2016Świąteczne menu z orientalnymi produktami Wielkimi krokami zbliżają się do nas Święta Bożego Narodzenia. Jakie potrawy w tym roku będą królowały na naszych stołach? W ten magicz
12.12.2016, WarszawaInformacja prasowaNowe tradycje bożonarodzeniowego stołuGrudzień to wyjątkowy miesiąc, na który czekamy cały rok, tęskniąc za spotkaniemz najbliższymi i rodzinną atmosferą przy wigilijnym stole. To r
Informacja prasowaPoznań, 28 października 2016 r.Rozgrzewające kremy na jesień – właściwości i przepisy Jesień to czas na rozgrzewające, bardziej kaloryczne i pełne witamin potrawy. W codziennym menu nie powinno zatem za
Marco Ghia, szef Akademii Kulinarnej Whirlpool, ekspert kuchni włoskiej i mistrz kulinarnego recyklingu, podpowiada jak sprytnie wykorzystać resztki jedzenia, by nie zmarnował się ani okruszek.ZIEMNIACZANE KULECZKI Składniki:50
Jajka z oliwkowym tataremSkładniki: 4 jajka, 6 zielonych hiszpańskich oliwek,6 czarnych hiszpańskich oliwek, kromka białego chleba, hiszpańska oliwa extra virgin, sól i pieprz,ocet winny, szczypiorek. Przygotowanie: Zagotuj w
05 marca 2015 r.Pulpety ryżowe według Babci Zosi – sposób babci na niejadkaDzieci to bardzo wymagający i wybredni smakosze. Jak zatem przemycić do ich diety to, co jest najważniejsze dla ich zdrowia? Pulpety przygotowane na b
Informacja prasowaWrocław, 28 września 2016 Jesienne smaki Zamku Topacz – befsztyk tatarski z polędwicy wołowej z marynowanymi grzybami i piklowaną cebuląGrzyby to niewątpliwe jeden z największych przysmaków jesieni. Uwie
Informacja prasowaWarszawa, 11 maja 2017Zielono mi! Przepisy na energetyczne zupy z bakaliową nutąWiosna to czas, kiedy warto oczyścić organizm włączając do diety lekkie i pożywne zupy. Połączenie zielonych i białych warz