Informacja prasowaPoznań, 24 sierpnia 2016 rokuPrzepis na francuskie tosty herbaciane z sosem porzeczkowymŚniadanie to najważniejszy posiłek w ciągu dnia. Od tego jak je skomponujemy, zależeć będzie, ile nabierzemy energii
Informacja prasowaWarszawa, 23 września 2015Smaki jesieni nie muszą być nudne!Jesień to czas, gdy z przyjemnością sięgamy po dynie, jabłka, gruszki oraz śliwki. I mimo że aura za oknem bywa niesprzyjająca, w kuchni cieszy
Drugie śniadanie na 5!17 sierpnia 2015Wielkimi krokami zbliża się koniec wakacji. Już wkrótce wszyscy uczniowie powrócą do szkolnych ławek i codziennych obowiązków. Jednak mamy sposób na to, jak zachęcić dzieci do codzie
SLOW BREAKFAST – JESIENNY PUDDING CHLEBOWY Z GRUSZKĄ I ŻURAWINĄSkładniki na 4 porcje:• Chleb tostowy pszenny XXL(np. Dan Cake) – 200 g• żółtka jaj – 3• suszona żurawina – 50 g• dojrzałe gruszki – 3 szt
Na kulinarne wycieczki zaprasza mistrz kuchni – Marcin Budynek, autor przepisów z serami topionymi Hochland. Inspiracją do ich stworzenia jest okres wakacyjny, w którym podróżujemy, organizujemy pikniki i wypoczywamy na świ
Bielsko-Biała, dn. 8 września 2014 r.Królowa szarlotekNiepozorna z nazwy, lecz z rodowodem ponoć królewskim, ba, nawet francuskim! Na oko niespecjalnie urodziwa, wręcz brzydka. Pełnię swoich zalet ujawnia dopiero wtedy, gdy t
IV. Wypasiony krem z porów i ziemniaków ze śmietaną PolskąSkładniki (na 4 porcje):– 2 pory pokrojone w plastry– 500 g ziemniaków obranych i pokrojonych w kostkę– 200 ml śmietanki Wypasionej 30% Mlekovita,
Informacja prasowaWrocław, 28 września 2016 Jesienne smaki Zamku Topacz – befsztyk tatarski z polędwicy wołowej z marynowanymi grzybami i piklowaną cebuląGrzyby to niewątpliwe jeden z największych przysmaków jesieni. Uwie
Arkadiusz Dziakowski – kucharz wrocławskiej Akademii KulinarnejWhirlpool poleca:KREWETKI Z ARBUZEMI MELONEM Z DODATKIEMMUSU TRUSKAWKOWEGO• Czas przygotowania: 10 minut• Poziom trudności: łatwości Składniki (1 porcja
Informacja prasowaWarszawa, 15 grudnia 2016Pomysłowe dania z bakaliami, które ozdobią Twój świąteczny stółCelebrowanie świątecznych posiłków i wspólny czas spędzony przy stole, to najlepsza uczta dla wszystkich zmysł�