Jedno warzywo, kilka nazw gwarowych i tysiące sposobów na jego przygotowanie. Najwyższy czas sięgnąć po pyry, grule lub kartofle i przyrządzić z nich ciepłe i sycące dania. Wspólnie z laureatami programu promocyjnego „Doce
Informacja prasowaŁódź, 13 lutego 2017Smaczne kotleciki wegetariańskie z cieciorki – zrób je sam! Charakterystycznym składnikiem dań kuchni Bliskiego Wschodu jest cieciorka. To roślina strączkowa, nazywana często „groc
Halloweenowe czekoladowe muffinki ze śliwką kalifornijskąSkładniki: 100 g masła (pokojowa temperatura) 40 g puree ze śliwki kalifornijskiej (zblenduj 30 g śliwek kalifornijskich z 10 ml wody) 100 g mąki z dodatkiem
Błonie, 24 maja 2017 r.Informacja prasowaGrillowy must have, czyli kechup… z musztardą od DawtonySłoneczna pogoda, wolny dzień i grupa przyjaciół to idealny przepisna udanego grilla. Nieważne gdzie: w ogrodzie, za miastem
Informacja prasowaŁódź, 9 sierpnia 2017 r.Orientalnie i na słodko – przepis na pyszny letni deserZa oknami mamy w końcu prawdziwe lato. Słoneczna pogoda oraz wysokie temperatury sprawiają, że częściej mamy ochotę na co�
Przepis na Łososiowy pucharek z avocado, który jest chyba najciekawszym przepisem na przystawkę. Jest to przepis na najciekawszą przystawkę jaką znam, o bardzo zaskakującym połączeniu składników i widowiskowym wyglądzie J P
Marco Ghia, szef Akademii Kulinarnej Whirlpool i ekspert kuchni włoskiej, ma dla Was propozycję na pierwszy Dzień Wiosny! Delikatny makaron z pesto pistacjowym i soczystą czerwoną pomarańczą! TAGLIOLINI Z PISTACJOWYM PESTOI CZ
Frittata z warzywami i jogurtem greckimPrzepis poleca Robert Muzyczka, Szef kuchni Dworu Korona Karkonoszy Składniki:– Jogurt typu greckiego naturalny 0% (np. od OSM Piątnica) 3 łyżki– cebula
19.10.2016, WarszawaInformacja prasowaKiedy każdy posiłek to nie lada wysiłekBrakuje Wam pomysłów na zachęcenie niejadka do przełknięcia kolejnej porcji obiadu? Zdradzimy Wam kilka naszych sprawdzonych trików, dzięki któr
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”Odpowiednio przygotowane i doprawione potrawy nie tylko zaspokajają głód, ale także rozgrzewają. Sok, zupa i ciasto z przyprawami korzennymi to idealne propozycje dla zmarzluch