Informacja prasowa: Sedar S.A.Lipiec 2015Przepis na sakiewki ze szpinakiem z piersi Kurczaka Zagrodowego!Potrawy z Kurczaka Zagrodowego przywodzą na myśl radosne dzieciństwo spędzone na wsi u dziadków. Wyjątkowy smak i zapach
Ryba w roli głównejZawierają kwasy tłuszczowe omega-3, pełnowartościowe białko, witaminy A, D, E i z grupy B, a także jod, selen czy fluor. Dlatego też, rekomenduje się, by pojawiały się one w naszym menu 2-3 razy w tygodn
Jajka faszerowane w wersji lightSzybkie i proste w przygotowaniu, a jednocześnie lekkie i wyśmienicie smakujące.Oto przepis na pyszną przekąskę – idealną na karnawałowe przyjęcie lub po prostu, gdy mamy ochotę na „coś
4 potrawy z dynią i bakaliami w roli głównej, które skradną Twoje serceInformacja prasowaWarszawa, 5 października 2016Dynia to niekwestionowana królowa jesieni. Już sam wygląd i intensywny kolor tego warzywa wprawia nas w d
Koktajl śliwkowy „Jesienne zdrowie”Jesień idzie, czas na koktajl z suszonych śliwek, który będzie owocowym wspomnieniem lata w nadchodzące coraz chłodniejsze dni. Jest lekki, smaczny i bardzo zdrowy- idealny na śniadanie,
Marco Ghia,szef warszawskiej Akademii Kulinarnej Whirlpool i ekspert kuchni włoskiej, poleca:SYCYLIJSKA CAPONATASkładniki:6 średnich bakłażanów6 paprykdrylowane zielone oliwki1 seler naciowy2 łyżeczki kaparów1 duża
Lista potraw, których składnikiem są ziemniaki jest równie długa co historia obecności tego warzywa na europejskich stołach. Organizacja Narodów Zjednoczonych ds. Wyżywienia i Rolnictwa (FAO), chcąc podkreślić znaczenie tej
Informacja prasowa4 stycznia 2017Niespodziewane odwiedziny – 3 przekąski w 3 minutyKarnawał to czas spotkań z przyjaciółmi i rodziną, czasem niezapowiedzianych. W takich sytuacjach jesteśmy często pod wrażeniem perfekcyjn
Informacja prasowaPoznań, 14 marca 2017 r.Przepis na tagliatelle z groszkiem i suszonymi pomidoramiPasta to jeden z ulubionych składników kuchni włoskiej. Włosi kochają makaron w niemal każdej postaci. Występuje on w wielu
Informacja prasowaWarszawa, 26 marca 2015Wielkanoc w bakaliowych smakach – PRZEPISYWianek migdałowy z rodzynkamiSkładniki:Ciasto:• 40 dag mąki• 1/2 szklanki cukru• 125 g masła• 3 dag drożdży• 1/2 szklank