Informacja prasowaŁódź, 6 grudnia 2016Zdrowe przekąski lekiem na jesienną chandrę Jesienią zdecydowanie więcej czasu spędzamy w domu niż na zewnątrz. Dłużej śpimy, nasza aktywność w ciągu dnia jest bardzo mała, a p
Justyna Pląskowska – Szef wrocławskiej Akademii Kulinarnej Whirlpool i ekspert z zakresu zdrowego żywienia oraz samodzielnego kreowania sztuki kulinarnej poleca:PIEROGI Z RABARBAREM, TRUSKAWKOWY MUS, MIĘTOWA ŚMIETANA • Czas
Informacja prasowaPoznań, 25 stycznia 2017 r.Pyszne pancakes z owocami – pomysł na deser i śniadanie Idealnym pomysłem na słodkie śniadania i pyszne desery są puszyste amerykańskie naleśniki, czyli pancakes. To bardzo pr
Informacja prasowa20 lutego 2017 r.Wege partyPrzygotowanie przyjęcia, na którym gośćmi będą również wegetarianie, wcale nie musi być trudne. Wegetariańskie przepisy bardzo często są proste i przyjemne. Jeśli odpowiednio
Inspiracje kulinarneWarszawa, 20 listopada 2015Kurczak z dynią, suszoną żurawiną i szałwiąKażdy, nawet początkujący kucharz ma w swoim repertuarze danie popisowe. Taka potrawa jest prosta, ale efektowna i zawsze się udaje.
Informacja prasowaWarszawa, 25 stycznia 2017 r.Pyszności z jednego garnkaGęste, esencjonalne i aromatyczne. Dania jednogarnkowe to tajna broń każdego domowego kucharza. Doskonale sprawdzają się jako pożywne śniadanie, wyśmi
Informacja prasowa28 listopada 2016Smak grilla jesienią i zimą, czyli przysmaki prosto z patelni grillowejMimo tego, że czas długich, ciepłych i jasnych wieczorów przy grillu już dawno za nami, to nie musimy rezygnować z pys
Informacja prasowaPoznań, 16 lutego 2017 r.Ziemniaczana wariacja, czyli placuszki z kremem z kukurydzy Lubianym przez Polaków i niezwykle prostym w przyrządzeniu daniem są placki ziemniaczane. To tradycyjna potrawa, której gł�
Gazpacho z zielonymi hiszpańskimi oliwkami Składniki: 1 kg dojrzałych pomidorów, 1 zielona papryka, 10-15 posiekanych zielonych hiszpańskich oliwek, 1 ogórek, 6 łyżek stołowych oliwy z oliwekz pierwszego tłoczenia, mała c
Roladki z tuńczykiem i kozim seremW krajach południowej Europy w spotkania towarzyskie nierozerwalnie wpisane są uczty kulinarne. Nierzadko są one głównym punktem popołudnia czy wieczoru – dla Włochów czy Hiszpanów związe