Informacja prasowa marki GosiaGrudzień 2016Tradycyjne leśne aromaty na świątecznym stoleDrobiowy pasztet z borowikamiDomowe pieczenie pasztetu to tradycja od setek lat znana w wielu polskich domach. W okresie świątecznym na p
Informacja prasowaWarszawa, 21 lutegoSposób na bakaliowego pączkaKarnawał tradycyjnie żegnamy hucznie i koniecznie na słodko. Tłusty czwartek i ostatki to dni, w których bez wyrzutów sumienia sięgamy po pączki, a na naszyc
INFORMACJA PRASOWAWłocławek, 09.05.2014 r.Tort na przyjęcie z okazji Pierwszej KomuniiPierwsza Komunia Święta dziecka to dobra okazja do rodzinnego spotkania w gronie najbliższych. Uroczysty obiad czy podwieczorek w domowej at
11 maja na antenie telewizji TVS SILESIA rozpoczął się największy kulinarny show na Śląsku „8 smaków Europy”. Spośród setek wysłanych zgłoszeń wyłoniono 12 uczestników, którzy rywalizowali ze sobą na ulicach
Informacja prasowaPoznań, 14 marca 2017 r.Przepis na tagliatelle z groszkiem i suszonymi pomidoramiPasta to jeden z ulubionych składników kuchni włoskiej. Włosi kochają makaron w niemal każdej postaci. Występuje on w wielu
Marco Ghia,szef warszawskiej Akademii Kulinarnej Whirlpool i ekspert kuchni włoskiej, poleca:BRUSCHETTA Z CZOSNKIEM, POMIDOREM I BAZYLIĄCzas przygotowania: 20 minutPoziom trudności: łatweSkładniki:3 kromki chlebasól, piepr
Warszawa, 25 sierpnia 2015 r. Po lipcowych upałach wielu z nas czeka na dojrzałe, sierpniowe lato. Ciepły, letni wieczór na działce czy balkonie chętnie spędzimy z talerzem własnoręcznie przyrządzonego posiłku. Warto
Marco Ghia, szef Akademii Kulinarnej Whirlpool i ekspert kuchni włoskiej, poleca swoje ulubione przepisy.SALTIMBOCCA Składniki:800 g plasterków cielęciny180 g prosciutto crudo50 g masła100 g wytrawnego wina Marsala10 g mię
Informacja prasowaPoznań, 7 listopada 2016 rokuAngielski podwieczorek z bezą i mrożonymi owocamiJak cieszyć się smakiem ulubionych owoców przez cały rok? Wystarczy użyć tych mrożonych – odpowiednio podane smakują wyśmi
Informacja prasowaŁódź, 19 grudnia 2016Świąteczne menu z orientalnymi produktami Wielkimi krokami zbliżają się do nas Święta Bożego Narodzenia. Jakie potrawy w tym roku będą królowały na naszych stołach? W ten magicz