Przepisy na dania z kaszą w roli głównej od Mai Sobczak, autorki bloga „Qmam kasze”, ambasadorki kampanii „Lubię kaszę”Pęczak i smażona rzodkiewka na maśle szałwiowymSkładniki:1/2 szklanki pęczaku2 łyżki mas
Informacja prasowaWarszawa, 9 lutego 2017 r.Śniadanie – wykorzystaj kulinarną mocTwoje śniadanie nie musi być monotonne. Jeżeli ugotowałeś dzień wcześniej za dużo makaronu, możesz wykorzystać go do przygotowania pożyw
Przepis na aromatyczne pierogi z kapustą i grzybami zasmażane z orzechami pekanserem pleśniowym i cebulką Pierogi z kapustą i grzybami zasmażane z cebulką, serem pleśniowym i orzechami pekan to wspaniały pomysł na oryginaln
Gazpacho z zielonymi hiszpańskimi oliwkami Składniki: 1 kg dojrzałych pomidorów, 1 zielona papryka, 10-15 posiekanych zielonych hiszpańskich oliwek, 1 ogórek, 6 łyżek stołowych oliwy z oliwekz pierwszego tłoczenia, mała c
Informacja prasowaWarszawa, 1 marca 2017 r.Pusta lodówka, a za drzwiami gościeNiespodziewani goście i pusta lodówka? Jak wyjść z twarzą z takiej sytuacji? Przygotuj pyszne i proste brzoskwiniowe ciasto z patelni. Potrzebujesz
Informacja prasowa27 grudnia 2016Czosnek na zimowe dolegliwościCzęsto słyszy się, że czosnek to naturalny antybiotyk. Trudno się z tym nie zgodzić. Jest to najlepsze naturalne lekarstwo w przypadku przeziębienia, infekcji or
Bezglutenowe mufinki piernikowe z miodemDoskonały przepis na wyjątkowo aromatyczne bezglutenowe muffinki piernikowe, które swoim kuszącym smakiem idealnie wpisują się w jesienny, zimowy i świąteczny czas. Dzięki bezglutenowym
Informacja prasowa4 stycznia 2017Niespodziewane odwiedziny – 3 przekąski w 3 minutyKarnawał to czas spotkań z przyjaciółmi i rodziną, czasem niezapowiedzianych. W takich sytuacjach jesteśmy często pod wrażeniem perfekcyjn
Informacja prasowa: Sedar S.A.Lipiec 2015Przepis na sakiewki ze szpinakiem z piersi Kurczaka Zagrodowego!Potrawy z Kurczaka Zagrodowego przywodzą na myśl radosne dzieciństwo spędzone na wsi u dziadków. Wyjątkowy smak i zapach
Informacja prasowa19 grudnia 2016#sylwester, #sylwester2016Kuchnia meksykańska jest pełna kolorów, smaków i przypraw. Kochamy ją za dużą ilość warzyw oraz lekko pikantne potrawy. Nic nas nie rozgrzeje w zimowy wieczór tak,