Marco Ghia, szef Akademii Kulinarnej Whirlpool, ekspert kuchni włoskiej, zachęca Was do przyrządzenia smacznej przekąski. Skusisz się na takie połączenie smaków? Wystarczy 30 minut, aby przygotować prawdziwie włoskie danie!
Informacja prasowa4 stycznia 2017Niespodziewane odwiedziny – 3 przekąski w 3 minutyKarnawał to czas spotkań z przyjaciółmi i rodziną, czasem niezapowiedzianych. W takich sytuacjach jesteśmy często pod wrażeniem perfekcyjn
Fusilli z karczochamiSkładniki:• 200 g makaronu Malma Fusilli• Pół słoika serc karczochów• Pół słoika suszonych pomidorów w oleju• 25 g szynki parmeńskiej• Oliwa extra virgin• Sól, pieprz• 25 g rukoli�
INFORMACJA PRASOWAWłocławek, 19.03.2015 r.Wielkanocna baba wczoraj i dziśJeśli wierzyć tradycji, nieudana baba wielkanocna jest kompromitującym dowodem żenujących umiejętności kulinarnych pani domu. Być może dlatego nie
Widowiskowe przekąski na święta i na karnawał – Tartaletki z kruchego ciasta z hummusem i warzywamiWytrawne tartaletki z kruchego ciasta, wypełnione hummusem i warzywami, to niebanalna propozycja na przekąskę, która ma s
Marco Ghia, szef Akademii Kulinarnej Whirlpool i ekspert kuchni włoskiej, ma dla Was propozycję na pierwszy Dzień Wiosny! Delikatny makaron z pesto pistacjowym i soczystą czerwoną pomarańczą! TAGLIOLINI Z PISTACJOWYM PESTOI CZ
Informacja prasowa28 listopada 2016Smak grilla jesienią i zimą, czyli przysmaki prosto z patelni grillowejMimo tego, że czas długich, ciepłych i jasnych wieczorów przy grillu już dawno za nami, to nie musimy rezygnować z pys
INFORMACJA PRASOWAWłocławek, 28.04.2014 r.Grillowa majówka z tortillą w roli głównejDługi majowy weekend to doskonała okazja, by oficjalne otworzyć sezon grillowy i zaprosić bliskich na imprezę pod chmurką. Wzbogaćgrill
Marco Ghia, szef warszawskiej Akademii Kulinarnej Whirlpool i ekspert kuchni włoskiej, poleca swoje ulubione przepisy.DORADA PIECZONA W SOLI Składniki:1 dorada (500 g)2 kg gruboziarnistej soli morskiej1 gałązka rozmarynu3 pla
Sałatka z ciecierzycy z papryką, tuńczykiem i hiszpańskimi oliwkamiSkładniki: 2 szklanki gotowanej ciecierzycy, 2 pieczone czerwone papryki, 16 czarnych lub zielonych hiszpańskich oliwek, 1 lub 2 puszki tuńczyka w oliwie z oliw