Koktajl śliwkowy „Jesienne zdrowie”Jesień idzie, czas na koktajl z suszonych śliwek, który będzie owocowym wspomnieniem lata w nadchodzące coraz chłodniejsze dni. Jest lekki, smaczny i bardzo zdrowy- idealny na śniadanie,
Ślimaczki z tortilli z sosem koperkowymSzybkie i proste w przygotowaniu, a jednocześnie lekkie i wyśmienicie smakujące.Oto przepis na pyszną przekąskę – idealną na karnawałowe przyjęcie lub po prostu, gdy mamy ochotę na
Informacja prasowa4 stycznia 2017Niespodziewane odwiedziny – 3 przekąski w 3 minutyKarnawał to czas spotkań z przyjaciółmi i rodziną, czasem niezapowiedzianych. W takich sytuacjach jesteśmy często pod wrażeniem perfekcyjn
Krokiety ziemniaczane z Szynką Mistrza Kołodzieja i oscypkiemSkładniki:– Szynka (np. Mistrza Kołodzieja firmy Gzella) 150g– cebula 4 szt.– s
Jajka z oliwkowym tataremSkładniki: 4 jajka, 6 zielonych hiszpańskich oliwek,6 czarnych hiszpańskich oliwek, kromka białego chleba, hiszpańska oliwa extra virgin, sól i pieprz,ocet winny, szczypiorek. Przygotowanie: Zagotuj w
Informacja prasowa8 marca 2017 r. Pikantne zupy na wiosenne przeziębienieMimo tego, że wiosna już niedługo rozgości się za oknami, to słupek rtęci w termometrze nadal wydaje się być raz wyżej, raz niżej. Jest to najbardz
Informacja prasowa: Sedar S.A.Grudzień 2016Magia świątecznych inspiracjiOryginalny pasztet dyniowy z Kurczakiem ZagrodowymDla wszystkich miłośników kulinariów, Boże Narodzenie to czas przygotowywania najbardziej wykwintnych
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”Racibórz, 03.03.2015Wegetarianizm to nie tylko sposób odżywiania się, ale też styl życia. Poznaj jego odmiany i wypróbuj oryginalny przepis na wegetariański specjał autors
Warszawa, wrzesień 2016 r.Słodkie a’la tiramisu z żurawinąZe śmietaną, owocowy, czekoladowy, a może z nutką pikanterii? – desery zaskakują smakiem i propozycjami podania. Wybór przekąski często zależy od dostępnośc
Bożonarodzeniowy łosoś z hiszpańskimi oliwkamiSkładniki:• 800 g filetów z łososia• 150 g hiszpańskich zielonych oliwek• 50 g hiszpańskich czarnych oliwek• 1 cebula dymka• 7 łyżek oliwy z oliwek• 1 łyżecz