Informacja prasowaPoznań, 22 września 2016 rokuPrzepis na herbaciane ciasteczka z nutą jaśminuTo, co charakteryzuje jaśminową zieloną herbatę to wspaniały zapach, złoty kolor i wiosenny delikatny smak. Trunek kiedyś pity
Bożonarodzeniowy łosoś z hiszpańskimi oliwkamiSkładniki:• 800 g filetów z łososia• 150 g hiszpańskich zielonych oliwek• 50 g hiszpańskich czarnych oliwek• 1 cebula dymka• 7 łyżek oliwy z oliwek• 1 łyżecz
Informacja prasowaPoznań, 3 sierpnia 2017 rokuIdealny przepis na fasolowe brownie z malinami i z… dodatkiem herbaty!Sezon na maliny trwa! Ich walory smakowe są niepowtarzalne, a mnogość zastosowań w kuchni pozwala na niemal
Bruschetta z pomidorami i sosem musztardowo-paprykowymSzybkie i proste w przygotowaniu, a jednocześnie lekkie i wyśmienicie smakujące.Oto przepis na pyszną przekąskę – idealną na karnawałowe przyjęcie lub po prostu, gdy ma
Informacja prasowaWarszawa, 17 października 2017Jarmuż kocha bakalieJarmuż to rodzaj kapusty o bardzo sztywnych, zielonych liściach. Roślina jest uprawiana od wieków i już wówczas ceniono ją za jej właściwości odżywcze.
Poznaj 3 sekrety udanego sernika na Dzień SernikaWysoki, puszysty, aksamitnie gładki, delikatnie przyrumieniony i pachnący wanilią – taki powinien być idealny sernik. To ciasto równie popularne, co trudne do przygotowania. Wys
Informacja prasowaWarszawa, 12 lipca 2018Mundialowe rozgrywki na finiszu, a wraz z nim spotkania w większym gronie ze znajomymi i ich dziećmi. Piłka nożna od dawna jest uznawana za narodowy sport Polaków, a powszechnie wiadomo,
Jajka faszerowane w wersji lightSzybkie i proste w przygotowaniu, a jednocześnie lekkie i wyśmienicie smakujące.Oto przepis na pyszną przekąskę – idealną na karnawałowe przyjęcie lub po prostu, gdy mamy ochotę na „coś
Informacja prasowa9 lutego 2017 r.Desery z… octem balsamicznymOcet balsamiczny jest bardzo popularnym dodatkiem nie tylko do dań wytrwanych, ale również… deserów. Wytwarzany jest z pozostałości po produkcji wina. Poddaje s
SLOW BREAKFAST – JESIENNY PUDDING CHLEBOWY Z GRUSZKĄ I ŻURAWINĄSkładniki na 4 porcje:• Chleb tostowy pszenny XXL(np. Dan Cake) – 200 g• żółtka jaj – 3• suszona żurawina – 50 g• dojrzałe gruszki – 3 szt