Informacja prasowaWarszawa, 25 sierpnia 2016 r. „Qmam kasze” na koniec lata, czyli jak zatrzymać słońce na dłużejPrawidłowo zbilansowana dieta powinna składać się z 5-6 porcji produktów zbożowych dziennie. Ambasadorka
Zdrowy smak natury:Sycący Krem z batatów i pieczonej papryki z pastą z pestkami słonecznika, suszonymi pomidorami i bazyliąSezon na paprykę w pełni, warto więc wykorzystać jej walory smakowe nie tylko sporządzając tradycyj
12.12.2016, WarszawaInformacja prasowaNowe tradycje bożonarodzeniowego stołuGrudzień to wyjątkowy miesiąc, na który czekamy cały rok, tęskniąc za spotkaniemz najbliższymi i rodzinną atmosferą przy wigilijnym stole. To r
Przepis na aromatyczne pierogi z kapustą i grzybami zasmażane z orzechami pekanserem pleśniowym i cebulką Pierogi z kapustą i grzybami zasmażane z cebulką, serem pleśniowym i orzechami pekan to wspaniały pomysł na oryginaln
Marco Ghia, szef Akademii Kulinarnej Whirlpool, ekspert kuchni włoskiej i mistrz kulinarnego recyklingu, podpowiada jak sprytnie wykorzystać resztki jedzenia, by nie zmarnował się ani okruszek.ZIEMNIACZANE KULECZKI Składniki:50
Energetyczna chałwa dla aktywnychChałwa, ta pyszna i lubiana przekąska, która przybyła do nas z Bliskiego Wschodu, kojarzona jest głównie jako idealny deser zaspokajający słodkie zachcianki. Ze względu jednak na swoją kalor
Sałatka cesarska z czarnymi hiszpańskimi oliwkami Składniki: 20 czarnych hiszpańskich oliwek,4 obrane ząbki czosnku, 3 łyżki soku z cytryny,6 filetów anchois, 2 łyżki musztardy Dijon,2 łyżeczki sosu Worcester, 1 główk
Informacja prasowaPoznań,16 sierpnia 2017 roku5 porad dla planujących ślub i wesele od… angielskiego dżentelmenaSezon ślubny w pełni. Młode pary chcące sformalizować swoje związki i powiedzieć sobie sakramentalne „tak
Drugie śniadanie na 5!17 sierpnia 2015Wielkimi krokami zbliża się koniec wakacji. Już wkrótce wszyscy uczniowie powrócą do szkolnych ławek i codziennych obowiązków. Jednak mamy sposób na to, jak zachęcić dzieci do codzie
Na kulinarne wycieczki zaprasza mistrz kuchni – Marcin Budynek, autor przepisów z serami topionymi Hochland. Inspiracją do ich stworzenia jest okres wakacyjny, w którym podróżujemy, organizujemy pikniki i wypoczywamy na świ