V. Sałatka z ziemniaków do grillowanych kiełbasekInspiracja zaczerpnięta z bloga www.kuchniaipodroze.blogspot.com. Do przygotowania sałatki idealnej do grillowanych kiełbasek zaprasza Zakład Przetwórstwa Mięsnego Hańderek, p
Informacja prasowa4 stycznia 2017Niespodziewane odwiedziny – 3 przekąski w 3 minutyKarnawał to czas spotkań z przyjaciółmi i rodziną, czasem niezapowiedzianych. W takich sytuacjach jesteśmy często pod wrażeniem perfekcyjn
22.12.2016, WarszawaInformacja prasowa Tuńczyk na Święta – pyszna włoska inspiracjaGorączka przedświątecznych przygotowań pochłonęła nas na dobre. Prezenty, zakupy, choinka, wypiekanie pierniczków, lepienie pierogów,
HIT: Domowe lody z dwóch składnikówJeśli lubisz własnoręcznie robić desery, ten przepis jest idealny dla Ciebie. Niewiele osób wie, że pyszne lody o smaku toffi czy truskawek można przygotować z dwóch prostych składników
Warszawa, luty 2017 r.Aromatyczne ostatkowe menuPrzepis na zapiekane muszle z twarożkiem i buraczkiemOstatki wieńczące karnawał, to jedna z najlepszych imprez w roku. Hucznie świętujemy je w klubach, restauracjach
Informacja prasowaWarszawa, 25 stycznia 2017 r.Pyszności z jednego garnkaGęste, esencjonalne i aromatyczne. Dania jednogarnkowe to tajna broń każdego domowego kucharza. Doskonale sprawdzają się jako pożywne śniadanie, wyśmi
Justyna Pląskowska – Szef wrocławskiej Akademii Kulinarnej Whirlpool i ekspert z zakresu zdrowego żywienia oraz samodzielnego kreowania sztuki kulinarnej poleca przepis na pyszne śniadanie:OMLET CZEKOLADOWY Z TRUSKAWKAMI·
Na kulinarne wycieczki zaprasza mistrz kuchni – Marcin Budynek, autor przepisów z serami topionymi Hochland. Inspiracją do ich stworzenia jest okres wakacyjny, w którym podróżujemy, organizujemy pikniki i wypoczywamy na świ
Informacja prasowa: Sedar S.A.Grudzień 2016Magia świątecznych inspiracjiOryginalny pasztet dyniowy z Kurczakiem ZagrodowymDla wszystkich miłośników kulinariów, Boże Narodzenie to czas przygotowywania najbardziej wykwintnych
Informacja prasowaWarszawa, 26 marca 2015Wielkanoc w bakaliowych smakach – PRZEPISYWielkanocny pasztet z żurawinąSkładniki:• 1 kg łopatki wieprzowej lub karczku• 500 g wątróbki wieprzowej• 4 nieduże marchewki