Informacja prasowaPoznań,16 sierpnia 2017 roku5 porad dla planujących ślub i wesele od… angielskiego dżentelmenaSezon ślubny w pełni. Młode pary chcące sformalizować swoje związki i powiedzieć sobie sakramentalne „tak
Informacja prasowa: Sedar S.A.Grudzień 2015Kurczak korzenny na Boże Narodzenie z mandarynkamiZbliżające się święta Bożego Narodzenia to wyjątkowy czas, również ze względu na kulinarne tradycje. Niepowtarzalne smaki, na k
Marco Ghia,szef warszawskiej Akademii Kulinarnej Whirlpool i ekspert kuchni włoskiej, poleca:TAGLIATELLE ALLA BOLOGNESESkładniki (dla 4 osób):Składniki (dla 4 osób):500 g makaronu tagliatelle all’uovo (jajeczne)Na ragu’
Informacja prasowaPoznań, 22 czerwca 2017 r.Dania główne z gruszką – pysznie, smacznie i zdrowo Podstawą zdrowej, zbilansowanej diety są owoce. Witaminy i minerały, które się w nich znajdują są niezbędne dla prawidłow
Fritatta z patelni – pomysł na szybkie i łatwe danie z wykorzystaniem brukselki!Mała, zielona i pyszna. To właśnie… brukselka! Młodsza kuzynka kapusty kryje w sobie więcej, niż ktoś mógłby przypuszczać. Zaliczana do tz
12.12.2016, WarszawaInformacja prasowaNowe tradycje bożonarodzeniowego stołuGrudzień to wyjątkowy miesiąc, na który czekamy cały rok, tęskniąc za spotkaniemz najbliższymi i rodzinną atmosferą przy wigilijnym stole. To r
Informacja prasowa12 grudnia 2016Ostre dania sposobem na udaną dietęZa ostry smak niektórych przypraw odpowiada substancja zwana kapsaicyną. Dzięki niej pikantne potrawy dobrze działają na nasz układ odpornościowy, gdyż ha
Informacja prasowaWarszawa, 17 października 2017Jarmuż kocha bakalieJarmuż to rodzaj kapusty o bardzo sztywnych, zielonych liściach. Roślina jest uprawiana od wieków i już wówczas ceniono ją za jej właściwości odżywcze.
Bielsko-Biała, dn. 1 października 2014 r.Nowojorskie śniadanie z BenedyktemBenedykt jest elegancki i światowy. Kojarzy się z luksusową atmosferą XIX-wiecznego nowojorskiego hotelu, gdzie ponoć ma swoje korzenie. Jeśli twoje
Informacja prasowa IGLOTEXLuty 2017Zupy na rozgrzewkę!Zima to idealny czas, by do menu włączyć gorące i aromatyczne zupy. Pełne wartościowych składników, witamin, zachwycają bogactwem smaku różnorodnych warzyw. Ich przyg