Informacja prasowaWarszawa, 25 sierpnia 2016 r. „Qmam kasze” na koniec lata, czyli jak zatrzymać słońce na dłużejPrawidłowo zbilansowana dieta powinna składać się z 5-6 porcji produktów zbożowych dziennie. Ambasadorka
Informacja prasowaWarszawa, 7 maja 2014Plan na dobry dzień!Wiosenno-letni czas to najlepszy moment na zwiększenie aktywności sportowej i cieszenie się słońcem na świeżym powietrzu. Przydatna do tego będzie odpowiednia porcj
Marco Ghia, szef Akademii Kulinarnej Whirlpool i ekspert kuchni włoskiej, poleca swoje ulubione przepisy.SALTIMBOCCA Składniki:800 g plasterków cielęciny180 g prosciutto crudo50 g masła100 g wytrawnego wina Marsala10 g mię
Informacja dla mediów 11.02.2015 r. JAK ZDROWO SPĘDZIĆ WALENTYNKI?W TYM ROKU PODARUJ UKOCHANEJ OSOBIE ZDROWE SERCE!Już od kilku tygodni miasta toną w cze
INFORMACJA PRASOWAWłocławek, 25.03.2015 r.Wiosenne babeczki – zajączki czy kwiatuszki?Połącz przyjemne z pożytecznym i zaproś dzieci do wspólnej zabawy w pieczenie i dekorowanie wiosennych babeczek. W ferworze przedśw
Kulinarne inspiracjeWarszawa, 16 listopada 2015Papryka faszerowana kaszą jęczmienną i morelamiŻyjemy szybko i mamy coraz mniej czasu dla siebie i bliskich. Wspólny, smaczny posiłek to znakomita okazja do spędzenia go razem. K
Błonie, 24 maja 2017 r.Informacja prasowaGrillowy must have, czyli kechup… z musztardą od DawtonySłoneczna pogoda, wolny dzień i grupa przyjaciół to idealny przepisna udanego grilla. Nieważne gdzie: w ogrodzie, za miastem
Marco Ghia – Szef warszawskiej Akademii Kulinarnej Whirlpool i ekspert kuchni włoskiej poleca:MILLEFOGLIE Z WĘDZONYM PSTRĄGIEM, MIĘTĄ I TRUSKAWKAMI ORAZ OCTEM BALSAMICZNYM Z MODENY• Czas przygotowania: 15 minut• Poziom:
Informacja prasowa28 listopada 2016Smak grilla jesienią i zimą, czyli przysmaki prosto z patelni grillowejMimo tego, że czas długich, ciepłych i jasnych wieczorów przy grillu już dawno za nami, to nie musimy rezygnować z pys
Informacja prasowaŁódź, 17 lutego 2017Przepis na gołąbki w liściach winogron w stylu orientalnymNiezwykle smaczną i lubianą w Polsce potrawą są gołąbki. To tradycyjne danie, popularne w krajach Europy Środkowej i Wschod