Aromatyczne bezglutenowe spaghetti z kurczakiem curry, rodzynkami i mlekiem kokosowymProsty i szybki przepis na bezglutenowe danie, kuszące orientalnym aromatem, żywym kolorem, apetycznym wyglądem i oryginalnym smakiem. Danie dosk
Naleśniki na słono czy na słodko? Na zdrowo! Przepis na pełnoziarniste naleśniki zapiekane z wegeteriańskim paprykarzemZe szpinakiem, serem, cukrem, dżemem, warzywami, jabłkami czy mięsem – to wszystko już było i wielu z
Ryba w roli głównejZawierają kwasy tłuszczowe omega-3, pełnowartościowe białko, witaminy A, D, E i z grupy B, a także jod, selen czy fluor. Dlatego też, rekomenduje się, by pojawiały się one w naszym menu 2-3 razy w tygodn
INFORMACJA PRASOWAWłocławek, 09.05.2014 r.Tort na przyjęcie z okazji Pierwszej KomuniiPierwsza Komunia Święta dziecka to dobra okazja do rodzinnego spotkania w gronie najbliższych. Uroczysty obiad czy podwieczorek w domowej at
22.12.2016, WarszawaInformacja prasowa Tuńczyk na Święta – pyszna włoska inspiracjaGorączka przedświątecznych przygotowań pochłonęła nas na dobre. Prezenty, zakupy, choinka, wypiekanie pierniczków, lepienie pierogów,
Majówka za pasem, a wraz z nią doskonała okazja do biesiady. Twarożek Mój Ulubiony idealnie komponuje się z przyprawami , tworząc aromatyczne i pyszne dipy, które dodadzą finezji grillowemu szaleństwu. Będą stanowiły smako
Pstrąg faszerowany serem Podlaskim i ziołamiPrzepis poleca Robert Muzyczka, szef kuchni Dworu Korona KarkonoszyLato to niewątpliwie czas, kiedy w kuchni panują ryby i owoce morza. Warto jednak poznać możliwości kulinarne nie t
INFORMACJA PRASOWAWłocławek, 25.03.2015 r.Wiosenne babeczki – zajączki czy kwiatuszki?Połącz przyjemne z pożytecznym i zaproś dzieci do wspólnej zabawy w pieczenie i dekorowanie wiosennych babeczek. W ferworze przedśw
Informacja prasowa7 maja 2014Zasmakuj mocy ukrytej w soczewicyZnana od czasów starożytnych, była samym z ulubionych posiłków Grekówi Rzymian. W Polsce uprawiana jako roślina pastewna, odeszła na długow zapomnienie. Soczew
Placki z cukinii ze śliwkami kalifornijskimi i natką pietruszkiSkładniki:Ciasto: 2 średnie cukinie ok. 60 dkg 1 większy ziemniak 3 łyżki mąki orkiszowej 15 dkg śliwek kalifornijskich 3 łyżki posiekanej