Smaki Dalekiego WschoduKażdy z nas ma za sobą kilka dalekich podróży, jeśli nie krajoznawczych, to na pewno kulinarnych. Jedząc Margheritę odwiedzaliśmy Włochy, rozkoszując się serem pleśniowym zawitaliśmy do Francji, a z
PRZEPISY ROBERTA SOWY Z OLEJEM RZEPAKOWYMWOLNO PIECZONY UDZIEC JAGNIĘCY MARYNOWANY W OLEJU RZEPAKOWYM Z TYMIANKIEM, CZOSNKIEM, CHILLI I ROZMARYNEM PODANY Z SOSEM MAROKAŃSKIM I KOLOROWYMI SZPARAGAMI Składniki dla 4 osób:1 kg udź
Informacja prasowaWarszawa, 17 września 2015Moda na BA!rdzo smaczne i pożywne gotowanieZ badań wynika, że na strony internetowe z przepisami i poradami kulinarnymi zagląda blisko 6 milionów polskich internautów. W ciągu dwó
Bruschetta z pomidorami i sosem musztardowo-paprykowymSzybkie i proste w przygotowaniu, a jednocześnie lekkie i wyśmienicie smakujące.Oto przepis na pyszną przekąskę – idealną na karnawałowe przyjęcie lub po prostu, gdy ma
Informacja prasowaWarszawa, 15 grudnia 2016Pomysłowe dania z bakaliami, które ozdobią Twój świąteczny stółCelebrowanie świątecznych posiłków i wspólny czas spędzony przy stole, to najlepsza uczta dla wszystkich zmysł�
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, marzec 2013 r. Kajmakowa WielkanocRodzinne spotkania przy Wielkanocnym stole to czas kiedy potrawy nabierają wyjątkowego znaczenia. Smak i zapach domowych specjałów potrafi pozostać w pamięci n
Informacja prasowaPoznań, 28 lipca 2016Dressing – nieodzowny element każdej sałatki Sałatki stanowią bardzo smakowite urozmaicenie codziennej diety. Przyrządzenie ich jest prostei nie wymaga skomplikowanych, kulinarnych umi
Warszawa, wrzesień 2016 r.Słodkie a’la tiramisu z żurawinąZe śmietaną, owocowy, czekoladowy, a może z nutką pikanterii? – desery zaskakują smakiem i propozycjami podania. Wybór przekąski często zależy od dostępnośc
Informacja prasowaPoznań, 28 października 2016 r.Rozgrzewające kremy na jesień – właściwości i przepisy Jesień to czas na rozgrzewające, bardziej kaloryczne i pełne witamin potrawy. W codziennym menu nie powinno zatem za
Ryba w roli głównejZawierają kwasy tłuszczowe omega-3, pełnowartościowe białko, witaminy A, D, E i z grupy B, a także jod, selen czy fluor. Dlatego też, rekomenduje się, by pojawiały się one w naszym menu 2-3 razy w tygodn