19.10.2016, WarszawaInformacja prasowaKiedy każdy posiłek to nie lada wysiłekBrakuje Wam pomysłów na zachęcenie niejadka do przełknięcia kolejnej porcji obiadu? Zdradzimy Wam kilka naszych sprawdzonych trików, dzięki któr
SŁODKIE SZALEŃSTWO – Pierogi z jagodami i sosem toffi z orzechami laskowymi i syropem klonowym – czyli błyskawiczne danie na słodko, które mimo swojej prostoty przygotowania zrobi na wszystkich duże wrażenie. SŁODK
Informacja prasowaŁódź, 17 lutego 2017Przepis na gołąbki w liściach winogron w stylu orientalnymNiezwykle smaczną i lubianą w Polsce potrawą są gołąbki. To tradycyjne danie, popularne w krajach Europy Środkowej i Wschod
Widowiskowe przekąski na święta i na karnawał – Tartaletki z kruchego ciasta z hummusem i warzywamiWytrawne tartaletki z kruchego ciasta, wypełnione hummusem i warzywami, to niebanalna propozycja na przekąskę, która ma s
Przepis na Łososiowy pucharek z avocado, który jest chyba najciekawszym przepisem na przystawkę. Jest to przepis na najciekawszą przystawkę jaką znam, o bardzo zaskakującym połączeniu składników i widowiskowym wyglądzie J P
Informacja prasowaŁódź, 13 lutego 2017Smaczne kotleciki wegetariańskie z cieciorki – zrób je sam! Charakterystycznym składnikiem dań kuchni Bliskiego Wschodu jest cieciorka. To roślina strączkowa, nazywana często „groc
Informacja prasowaPoznań, 22 września 2016 r.Orientalne bruschetty – przekąska na każde przyjęcieJedną z przystawek, która sprawdzi się zarówno podczas uroczystego przyjęcia, jak i nieformalnego spotkania w gronie znajom
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”Jeśli uważasz, że Mieszanka studencka jest wyłącznie przekąską, ten tekst wyprowadzi Cię z błędu. Sprawdź jakie zastosowanie kulinarne mają popularne bakalie. Nie tylko
Informacja prasowaPoznań, 16 września 2016 r.Kuchnie świata – które z nich warto poznać?Gotując na co dzień, z reguły po pracy, gdy nie mamy zbyt wiele czasu, stawiamy najczęściej na tradycję i przepisy, które dobr
Informacja prasowaPoznań, 14 marca 2017 r.Przepis na tagliatelle z groszkiem i suszonymi pomidoramiPasta to jeden z ulubionych składników kuchni włoskiej. Włosi kochają makaron w niemal każdej postaci. Występuje on w wielu