Marchewkowe babeczki z lukrem – słodkie wypieki bez glutenu i laktozySkładniki:* 100 g marchewki* 75 g rodzynek* 125 g miękkiej margaryny* 125 g cukru* 2 jajka* 150 g bezglutenowej mieszanki jasnych mąk 3PAULY* 50 g mąki
Marco Ghia, szef Akademii Kulinarnej Whirlpool, ekspert kuchni włoskiej i mistrz kulinarnego recyklingu, podpowiada jak sprytnie wykorzystać resztki jedzenia, by nie zmarnował się ani okruszek.ZAPIEKANKA MAKARONOWASkładniki:500
Bezglutenowe mufinki piernikowe z miodemDoskonały przepis na wyjątkowo aromatyczne bezglutenowe muffinki piernikowe, które swoim kuszącym smakiem idealnie wpisują się w jesienny, zimowy i świąteczny czas. Dzięki bezglutenowym
Wrap z musem ze śliwki kalifornijskiej, komosą ryżową i kurczakiemPrzepis autorstwa dietetyczki – Barbary Dąbrowskiej-Górskiej Składniki: 2 pełnoziarniste tortille pszenne (124g) 1/3 szklanki suchej, czerwonej k
Informacja prasowaWarszawa, 7 grudnia 2015Święta first minute – co możemy przygotować wcześniej? Okres świątecznych przygotowań to czas wytężonej pracy. Dobra organizacja i zaplanowanie wszystkich zadań, to podstawa by
Arkadiusz Dziakowski – kucharz wrocławskiej Akademii Kulinarnej Whirlpool poleca:Kurczak panierowany w pumperniklu· Czas przygotowania: 25 minut· Poziom: średniSkładniki (1 porcja):· pierś z kurc
Informacja prasowaŁódź, 9 sierpnia 2017 r.Orientalnie i na słodko – przepis na pyszny letni deserZa oknami mamy w końcu prawdziwe lato. Słoneczna pogoda oraz wysokie temperatury sprawiają, że częściej mamy ochotę na co�
Warszawa, grudzień 2016 r.Wigilia kreatywnie – zapiekanka z suma i brukselki!Wśród dwunastu tradycyjnych potraw wigilijnych nie może zabraknąć dań przygotowanych z ryb. Doskonałą alternatywą dla karpia w galarecie, sm
INFORMACJA PRASOWAWłocławek, 24.02.2014 r.Delektuj się pączkami!W Tłusty czwartek nie liczymy kalorii, zapominamy o dietach i dajemy się porwać kulinarnemu szaleństwu. Bez umiaru delektujemy się pączkami i faworkami, by na
Okrągłe szaleństwo, czyli świętujemy Międzynarodowy Dzień Pizzy!Poznaj 5 wskazówek, jak ją przyrządzić.Historia pizzą się toczyJadalne złoto, homar marynowany w koniaku, kawior i szkocki łosoś – takie składniki zn