Informacja prasowaWarszawa, 7 maja 2014Plan na dobry dzień!Wiosenno-letni czas to najlepszy moment na zwiększenie aktywności sportowej i cieszenie się słońcem na świeżym powietrzu. Przydatna do tego będzie odpowiednia porcj
Informacja prasowaWarszawa, 25 sierpnia 2016 r. „Qmam kasze” na koniec lata, czyli jak zatrzymać słońce na dłużejPrawidłowo zbilansowana dieta powinna składać się z 5-6 porcji produktów zbożowych dziennie. Ambasadorka
Wybitnie aromatyczne Risotto Alla Milanese z Borowikami Borowik – niekwestionowany król polskich lasów zaprasza na wybitnie aromatyczne Risotto Alla Milanese z Borowikami – prawdziwie królewską ucztę we włoskim stylu. W
Informacja prasowaWarszawa, 24 sierpnia 2017Ulubieńcy lata kochają bakalie Latem osiedlowe targi pełne są sezonowych owoców i warzyw bogatych w składniki odżywcze i witaminy. Sezonowa dieta to bardzo dobre rozwiązanie, dlate
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, kwiecień 2012♨♨ Proste śniadanie dla zabieganych!Intensywny tryb życia powoduje, że często nie mamy czasu na zjedzenie wartościowego śniadania. A jak często podkreślają dietetycy,
MATERIAŁY PRASOWELuty 2014 r.Letnie smaki w środku zimy!Zima zagościła u nas na dobre. I choć śnieg stopniał, a temperatura oscyluje w okolicach zera to na wiosenną aurę będziemy musieli jeszcze trochę poczekać. Z brakie
Informacja prasowaŁódź, 17 lutego 2017Przepis na gołąbki w liściach winogron w stylu orientalnymNiezwykle smaczną i lubianą w Polsce potrawą są gołąbki. To tradycyjne danie, popularne w krajach Europy Środkowej i Wschod
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”– Już od początku działania programu „Doceń polskie” żywność prezentowała wysoki poziom. Zmieniają się oczekiwania rynku, mody i technologie produkcji, a rodzime
Marco Ghia, szef Akademii Kulinarnej Whirlpool, ekspert kuchni włoskiej, zachęca Was do przyrządzenia smacznej przekąski. Skusisz się na takie połączenie smaków? Wystarczy 30 minut, aby przygotować prawdziwie włoskie danie!
Informacja prasowaWarszawa, 26 marca 2015Wielkanoc w bakaliowych smakach – PRZEPISYWianek migdałowy z rodzynkamiSkładniki:Ciasto:• 40 dag mąki• 1/2 szklanki cukru• 125 g masła• 3 dag drożdży• 1/2 szklank