Informacja prasowaWarszawa, 15 grudnia 2016Pomysłowe dania z bakaliami, które ozdobią Twój świąteczny stółCelebrowanie świątecznych posiłków i wspólny czas spędzony przy stole, to najlepsza uczta dla wszystkich zmysł�
Informacja prasowa Hochland PolskaMonika Mrozowska poleca tosty z serkiem topionym i domowym pesto To jest pyszne!Pomysł na tosty wcale nie musi być nudny! Udowadnia to Monika Mrozowska znana aktorka i ekspertka kulinarna, która
Oliwkowa Wigilia? Zdecydowanie tak!Boże Narodzenie to wyjątkowy czas. Dlatego warto się postarać i przygotować coś równie niezwykłego dla rodziny i gości. A może by tak zaszaleć i spróbować czegoś oryginalnego? Czy wiedz
Zdrowy smak natury:Sycący Krem z batatów i pieczonej papryki z pastą z pestkami słonecznika, suszonymi pomidorami i bazyliąSezon na paprykę w pełni, warto więc wykorzystać jej walory smakowe nie tylko sporządzając tradycyj
Marco Ghia, szef Akademii Kulinarnej Whirlpool, ekspert kuchni włoskiej i mistrz kulinarnego recyklingu, podpowiada jak sprytnie wykorzystać resztki jedzenia, by nie zmarnował się ani okruszek.OMLET Z WARZYWAMI Składniki: 8
Włoskie przysmaki: Pstrąg z piekarnika z warzywami Trudno wyobrazić sobie prawdziwą włoską kuchnię bez złocistej oliwy z oliwek – to ona jest podstawą i nieodzownym elementem każdej śródziemnomorskiej potr
Niebanalne pomysły na danie z grilla!Sezon grillowy zachęca do kulinarnych eksperymentów na świeżym powietrzu. Marka Jan Niezbędny przygotowała kilka prostych, ale oryginalnych przepisów, które możemy zaskoczymy naszych goś
Informacja prasowaŁódź, 25 stycznia 2017Zupne koktajle – pomysł na noworoczną dietęPoczątek roku to dla wielu z nas czas pełen postanowień, które najczęściej związane są z dietą i aktywnością fizyczną. Najlepszym
Informacja prasowaPoznań, 6 grudnia 2016 r.Pomysł na pyszne dania z czerwoną fasolą w roli głównejCzerwona fasola to roślina strączkowa, która zdobywa rynek kulinarny na całym świecie. Ze względu na smak i bogate walory
Lekkie bezglutenowe spaghetti z pieczarkami, jabłuszkami kaparowymi i płatkami czosnkuProsty i szybki przepis na aromatyczne, lekkie danie bezglutenowe, które z pewnością podbije podniebienie niejednego smakosza będącego na bez