Smaki Dalekiego WschoduKażdy z nas ma za sobą kilka dalekich podróży, jeśli nie krajoznawczych, to na pewno kulinarnych. Jedząc Margheritę odwiedzaliśmy Włochy, rozkoszując się serem pleśniowym zawitaliśmy do Francji, a z
Informacja prasowaPoznań, 21 września 2016Eat fit, czyli jesienna kuchnia w wersji lightKrem z dyni, pikantne leczo, faszerowana mięsem papryka – to z tymi potrawami najczęściej kojarzy nam się złota polska jesień. Ale ja
Informacja prasowaŁódź, 13 lutego 2017Smaczne kotleciki wegetariańskie z cieciorki – zrób je sam! Charakterystycznym składnikiem dań kuchni Bliskiego Wschodu jest cieciorka. To roślina strączkowa, nazywana często „groc
Naturalnie i zdrowo – Chrupiące prażone domowe musli witaminowe z puffingowanymi jagodami goji i puffingowanymi wiśniami Dlaczego warto zrobić swoje musli w domu? Bo możemy je przygotować wg własnych upodobań, wzboga
Wrap z musem ze śliwki kalifornijskiej, komosą ryżową i kurczakiemPrzepis autorstwa dietetyczki – Barbary Dąbrowskiej-Górskiej Składniki: 2 pełnoziarniste tortille pszenne (124g) 1/3 szklanki suchej, czerwonej k
Informacja prasowaWarszawa, 17 października 2017Jarmuż kocha bakalieJarmuż to rodzaj kapusty o bardzo sztywnych, zielonych liściach. Roślina jest uprawiana od wieków i już wówczas ceniono ją za jej właściwości odżywcze.
Błonie, 24 maja 2017 r.Informacja prasowaGrillowy must have, czyli kechup… z musztardą od DawtonySłoneczna pogoda, wolny dzień i grupa przyjaciół to idealny przepisna udanego grilla. Nieważne gdzie: w ogrodzie, za miastem
Informacja prasowa – Fit&Easystyczeń 2016Zdrowie i wyjątkowy smak? Naturalnie!Aromatyczny podwieczorek, czyli pieczone Kalerosse™ z czosnkiem i parmezanemZimą szczególnie warto zadbać o wartościową dietę, któ
Przepis na bezglutenowe Focaccia z ziołami – aromatyczne pieczywo rodem z Włoch w wersji bezglutenowejFocaccia to rodzaj włoskiego pieczywa, które używane jest jako podstawa pizzy lub jako pieczywo podawane na przystawkę do r�
29.06.2016, WarszawaInformacja prasowaWłoski makaron domowy – miłość na całe życieNie ma nic bardziej charakterystycznego i celnie określającego mieszkańców Półwyspu Apenińskiego niż talerz makaronu z sosem pomidorow