13 maja 2015 r.Szpinak – bohater słusznej propagandyPopeye, komiksowy marynarz sprawił, że Ameryka lat trzydziestych XX wieku oszalała na punkcie szpinaku, a jego sprzedaż wzrosła o 33%. Bohater tej popularnej kreskówki swoj
Informacja prasowa: Sedar S.A.Grudzień 2015Kurczak korzenny na Boże Narodzenie z mandarynkamiZbliżające się święta Bożego Narodzenia to wyjątkowy czas, również ze względu na kulinarne tradycje. Niepowtarzalne smaki, na k
Informacja prasowaWarszawa, 18 sierpnia 2017Letnie spotkania z przyjaciółmi, pomysły na dania które skradną serca gości Letnie spotkania z przyjaciółmi najlepiej smakują podczas odkrywania nowych, kulinarnych smaków. Wspó
24 października 2014, WarszawaJesień w kuchni: Kiełbasa magnacka i Szlachecki frykas w roli głównejPrzed nami jesień – czas na smaczne i sycące dania. Dlatego firma Cedrob poszerza portfolio marki Gobarto o dwie jesienne now
Informacja prasowaWarszawa, 23 września 2015Smaki jesieni nie muszą być nudne!Jesień to czas, gdy z przyjemnością sięgamy po dynie, jabłka, gruszki oraz śliwki. I mimo że aura za oknem bywa niesprzyjająca, w kuchni cieszy
Jajka z oliwkowym tataremSkładniki: 4 jajka, 6 zielonych hiszpańskich oliwek,6 czarnych hiszpańskich oliwek, kromka białego chleba, hiszpańska oliwa extra virgin, sól i pieprz,ocet winny, szczypiorek. Przygotowanie: Zagotuj w
Śródziemnomorskie gołąbki z tuńczykiem i suszonymi pomidoramiGołąbki z tuńczykiem i suszonymi pomidorami to ciekawa alternatywa tradycyjnej potrawy zarówno dla wegetarian, jak również dla każdego, kto jest zdecydowany na k
Informacja prasowaŁódź, 17 lutego 2017Przepis na gołąbki w liściach winogron w stylu orientalnymNiezwykle smaczną i lubianą w Polsce potrawą są gołąbki. To tradycyjne danie, popularne w krajach Europy Środkowej i Wschod
Informacja prasowa: Sedar S.A.Lipiec 2015Przepis na sakiewki ze szpinakiem z piersi Kurczaka Zagrodowego!Potrawy z Kurczaka Zagrodowego przywodzą na myśl radosne dzieciństwo spędzone na wsi u dziadków. Wyjątkowy smak i zapach
Placki z cukinii z dipem śmietanowo-koperkowymPrzepis poleca Robert Muzyczka, Szef Kuchni Dworu Korona KarkonoszySkładniki na placki:– młoda cukinia 3 sztuki