Krokiety ziemniaczane z Szynką Mistrza Kołodzieja i oscypkiemSkładniki:– Szynka (np. Mistrza Kołodzieja firmy Gzella) 150g– cebula 4 szt.– s
Informacja prasowa26 stycznia 2017Warzywa to produkty, których niestety jemy za mało, a mają zbawienny wpływ na nasze zdrowie. Powszechnie dostępne są różne ich rodzaje – bogaty wybór mamy zarówno pod względem ich sm
Informacja prasowaPoznań, 9 sierpnia 2016 r.Gruszki – idealny dodatek do potraw Większość owoców doskonale sprawdza się jako dodatek do deserów, jednak są i takie, które bardzo dobrze komponują się z daniami wytrawnymi.
Przepis na jesienne muffiny z suszoną żurawinąCzyli deser idealny na długie, powakacyjne wieczory. Przygotujesz go szybko i niewielkim kosztem. Słodkie muffinki świetnie komponują się z kawą albo gorącą herbatą.Czego potr
Marco Ghia, szef Akademii Kulinarnej Whirlpool, ekspert kuchni włoskiej, zachęca Was do przyrządzenia dzikiej uczty. Proponuje Wam obiad w postaci smakowitych i aromatycznych ravioli z jelenia. RAVIOLI Z JELENIASkładniki:400 mą
Marco Ghia,szef warszawskiej Akademii Kulinarnej Whirlpool i ekspert kuchni włoskiej, poleca:SPAGHETTI Z OWOCAMI MORZASkładniki:320 g spaghetti500 g świeżych krewetek1 kieliszek wytrawnego białego wina500 g omułkówczosne
Gazpacho z zielonymi hiszpańskimi oliwkami Składniki: 1 kg dojrzałych pomidorów, 1 zielona papryka, 10-15 posiekanych zielonych hiszpańskich oliwek, 1 ogórek, 6 łyżek stołowych oliwy z oliwekz pierwszego tłoczenia, mała c
Informacja dla mediów 11.02.2015 r. JAK ZDROWO SPĘDZIĆ WALENTYNKI?W TYM ROKU PODARUJ UKOCHANEJ OSOBIE ZDROWE SERCE!Już od kilku tygodni miasta toną w cze
Placki z cukinii z dipem śmietanowo-koperkowymPrzepis poleca Robert Muzyczka, Szef Kuchni Dworu Korona KarkonoszySkładniki na placki:– młoda cukinia 3 sztuki
Nie tylko na przystawkę – Wołowina w occie balsamicznym z domowymi chipsamiOcet balsamiczny należy do tej kategorii sosów, które niespodziewanie dobrze smakują z wieloma całkowicie różnymi produktami. Jednak jego zrówn