Informacja prasowaWarszawa, 1 marca 2017 r.Pusta lodówka, a za drzwiami gościeNiespodziewani goście i pusta lodówka? Jak wyjść z twarzą z takiej sytuacji? Przygotuj pyszne i proste brzoskwiniowe ciasto z patelni. Potrzebujesz
Warszawa, wrzesień 2016 r.Orzechowo – gruszkowa fantazja na chrupiącej rukoliWczesną jesienią na polskich stołach zdecydowanie królują gruszki i orzechy. Oryginalne smaki i struktury sprawiają, że można z nich przygotowa�
Informacja prasowaPoznań, 29 lipca 2016Nad morze i w góry, czyli lekkie przekąski na wakacyjne dniWypoczywając nad morzem lub w górach warto wybierać lekkie i zdrowe przekąski, które dostarczą nam energii na cały dzień. S
Koktajl śliwkowy „Jesienne zdrowie”Jesień idzie, czas na koktajl z suszonych śliwek, który będzie owocowym wspomnieniem lata w nadchodzące coraz chłodniejsze dni. Jest lekki, smaczny i bardzo zdrowy- idealny na śniadanie,
Bożonarodzeniowy łosoś z hiszpańskimi oliwkamiSkładniki:• 800 g filetów z łososia• 150 g hiszpańskich zielonych oliwek• 50 g hiszpańskich czarnych oliwek• 1 cebula dymka• 7 łyżek oliwy z oliwek• 1 łyżecz
Informacja prasowaWarszawa, 19 grudnia 2016Regionalne święta z bakaliami Regionalne święta to smaki i zapachy naszego dzieciństwa. To potrawy, które pieczołowicie przygotowywały nasze babcie według receptur i przepisów prz
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”Racibórz, 03.03.2015Wegetarianizm to nie tylko sposób odżywiania się, ale też styl życia. Poznaj jego odmiany i wypróbuj oryginalny przepis na wegetariański specjał autors
Zdrowy smak natury:Przepis na Carpaccio z buraków z hummusemCarpaccio z buraków z hummusem to wyjątkowo efektowna potrawa, która podbija podniebienia oraz syci inne zmysły. Prezentuje się imponująco, dlatego bez wątpienia mo�
Informacja prasowa20 lutego 2017 r.Wege partyPrzygotowanie przyjęcia, na którym gośćmi będą również wegetarianie, wcale nie musi być trudne. Wegetariańskie przepisy bardzo często są proste i przyjemne. Jeśli odpowiednio
INFORMACJA PRASOWAWłocławek, 28.04.2014 r.Grillowa majówka z tortillą w roli głównejDługi majowy weekend to doskonała okazja, by oficjalne otworzyć sezon grillowy i zaprosić bliskich na imprezę pod chmurką. Wzbogaćgrill