Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”Racibórz, 03.03.2015Wegetarianizm to nie tylko sposób odżywiania się, ale też styl życia. Poznaj jego odmiany i wypróbuj oryginalny przepis na wegetariański specjał autors
Fusilli z karczochamiSkładniki:• 200 g makaronu Malma Fusilli• Pół słoika serc karczochów• Pół słoika suszonych pomidorów w oleju• 25 g szynki parmeńskiej• Oliwa extra virgin• Sól, pieprz• 25 g rukoli�
Lista potraw, których składnikiem są ziemniaki jest równie długa co historia obecności tego warzywa na europejskich stołach. Organizacja Narodów Zjednoczonych ds. Wyżywienia i Rolnictwa (FAO), chcąc podkreślić znaczenie tej
Informacja prasowaWarszawa, 9 lutego 2017 r.Śniadanie – wykorzystaj kulinarną mocTwoje śniadanie nie musi być monotonne. Jeżeli ugotowałeś dzień wcześniej za dużo makaronu, możesz wykorzystać go do przygotowania pożyw
Koktajl śliwkowy „Jesienne zdrowie”Jesień idzie, czas na koktajl z suszonych śliwek, który będzie owocowym wspomnieniem lata w nadchodzące coraz chłodniejsze dni. Jest lekki, smaczny i bardzo zdrowy- idealny na śniadanie,
Informacja prasowaPoznań, 24 sierpnia 2016 rokuPrzepis na francuskie tosty herbaciane z sosem porzeczkowymŚniadanie to najważniejszy posiłek w ciągu dnia. Od tego jak je skomponujemy, zależeć będzie, ile nabierzemy energii
Mrożona kawa na każdy dzień lataGdy upał zniechęca do picia gorącej „małej czarnej”, warto sięgnąć po alternatywę w postaci orzeźwiającej kawy mrożonej. Sposobów jej serwowania wystarczy na każdy dzień lata.Pierw
Przepis na jesienne muffiny z suszoną żurawinąCzyli deser idealny na długie, powakacyjne wieczory. Przygotujesz go szybko i niewielkim kosztem. Słodkie muffinki świetnie komponują się z kawą albo gorącą herbatą.Czego potr
24 października 2014, WarszawaJesień w kuchni: Kiełbasa magnacka i Szlachecki frykas w roli głównejPrzed nami jesień – czas na smaczne i sycące dania. Dlatego firma Cedrob poszerza portfolio marki Gobarto o dwie jesienne now
Bielsko-Biała, dn. 4 grudnia 2014 r.Kruche ciasteczka na święta!Na święta najczęściej przygotowujemy okazałe tradycyjne ciasta – pierniki, makowce i serniki, które stanowią nieodłączny element wigilijnego stołu. Jeśli