Informacja prasowaWarszawa, 24 października 2016Pomysły na rozgrzewające jesienne śniadania Śniadanie to najważniejszy posiłek dnia. Kiedy poranki stają się coraz chłodniejsze powinniśmy przywiązywać do niego szczególn
Informacja prasowaPoznań, 22 września 2016 rokuPrzepis na herbaciane ciasteczka z nutą jaśminuTo, co charakteryzuje jaśminową zieloną herbatę to wspaniały zapach, złoty kolor i wiosenny delikatny smak. Trunek kiedyś pity
Informacja prasowaŁódź, 17 lutego 2017Przepis na gołąbki w liściach winogron w stylu orientalnymNiezwykle smaczną i lubianą w Polsce potrawą są gołąbki. To tradycyjne danie, popularne w krajach Europy Środkowej i Wschod
Świąteczne śledziki z hiszpańskimi oliwkamiSkładniki:• hiszpańskie zielone oliwki• pokrojony w kostkę marynowany śledź• świeżo wyciskany sok z pomarańczy• obrany pomidor• suszone pomidory• oliwa z oliwek,
Justyna Pląskowska – Szef wrocławskiej Akademii Kulinarnej Whirlpool i ekspert z zakresu zdrowego żywienia oraz samodzielnego kreowania sztuki kulinarnej poleca przepis na pyszne śniadanie:OMLET CZEKOLADOWY Z TRUSKAWKAMI·
Informacja prasowaWrocław, 21 września 2016 Jesienne smaki Zamku Topacz – śledź w marynacie octowej z jabłkiem, pieczonymi ziemniakami i kwaśną śmietanąJesienią zmienia się nie tylko nasza garderoba, ale i dieta. Ta nie
Informacja prasowaPoznań, 24 sierpnia 2016 rokuPrzepis na francuskie tosty herbaciane z sosem porzeczkowymŚniadanie to najważniejszy posiłek w ciągu dnia. Od tego jak je skomponujemy, zależeć będzie, ile nabierzemy energii
31 lipca 2015 r.Nudny obiad? Nigdy więcej!Zupa pomidorowa, ogórkowa, ziemniaki z kotletem czy kasza i gulasz – obiad to bardzo ważny posiłek w ciągu dnia. Podawany na ciepło, nie tylko skutecznie nas rozgrzewa, ale również
Krokiety ziemniaczane z Szynką Mistrza Kołodzieja i oscypkiemSkładniki:– Szynka (np. Mistrza Kołodzieja firmy Gzella) 150g– cebula 4 szt.– s
III. Ziemniaki faszerowane z sosem tatarskimW asortymencie firmy TARSMAK znajdziemy pięć sosów uhonorowanych przez Lożę Ekspertów programu „Doceń polskie”. Jeden z nich jest wyśmienitym dodatkiem do faszerowanych ziemniak�