Informacja prasowaWarszawa, 15 grudnia 2016Pomysłowe dania z bakaliami, które ozdobią Twój świąteczny stółCelebrowanie świątecznych posiłków i wspólny czas spędzony przy stole, to najlepsza uczta dla wszystkich zmysł�
Informacja prasowaWarszawa, 11 maja 2017Zielono mi! Przepisy na energetyczne zupy z bakaliową nutąWiosna to czas, kiedy warto oczyścić organizm włączając do diety lekkie i pożywne zupy. Połączenie zielonych i białych warz
Informacja prasowaŁódź, 3 sierpnia 2017 r.Orientalny wrap z tortilli, czyli pomysł na smaczną przekąskę Podstawą zdrowego odżywiania jest utrzymywanie zrównoważonej diety i regularne spożywanie posiłków. Często się j
Bielsko-Biała, dn. 4 grudnia 2014 r.Kruche ciasteczka na święta!Na święta najczęściej przygotowujemy okazałe tradycyjne ciasta – pierniki, makowce i serniki, które stanowią nieodłączny element wigilijnego stołu. Jeśli
17.11.2016, WarszawaInformacja prasowaComfort food po włoskuZastanawialiście się kiedyś, dlaczego coś jest “smaczne jak u mamy”? Dlaczego z rozrzewnieniem wspominamy chrupkie placki ziemniaczane, które pałaszowaliśmy w d
Halloweenowe muffinki z pomarańczą i śliwką kalifornijskąSkładniki: 110 g masła (pokojowa temperatura) 90 g cukru pudru 125 g mąki z dodatkiem proszku do pieczenia 2 duże jajka skórka starta z 2 pomarańc
Włoskie przysmaki: Pstrąg z piekarnika z warzywami Trudno wyobrazić sobie prawdziwą włoską kuchnię bez złocistej oliwy z oliwek – to ona jest podstawą i nieodzownym elementem każdej śródziemnomorskiej potr
Informacja prasowaPoznań, 21 września 2016Eat fit, czyli jesienna kuchnia w wersji lightKrem z dyni, pikantne leczo, faszerowana mięsem papryka – to z tymi potrawami najczęściej kojarzy nam się złota polska jesień. Ale ja
Informacja prasowa14 marca 2017 r. Niecodzienne śniadanie – bajgle na trzy sposobyBajgle to tradycyjne żydowskie pieczywo, które znane jest od XVII wieku. Według zachowanych zapisków, bajgiel został po raz pierwszy upieczony
Justyna Pląskowska – Szef wrocławskiej Akademii Kulinarnej Whirlpool i ekspert z zakresu zdrowego żywienia oraz samodzielnego kreowania sztuki kulinarnej poleca:PIEROGI Z RABARBAREM, TRUSKAWKOWY MUS, MIĘTOWA ŚMIETANA • Czas